witam cieplutko wszystkie przyszle i obecne mamusie. szczegolnie te nowe, ktore do nas dolaczyly ( nie bede wymieniac z osobna bo sie juz pogubilam czytajac tyle stron).
ja na poczatku ciazy przeszlam chyba wszystkie dziwne objawy
bole glowy z mroczkami. nie raz mialam plamy na oczach czarne po 2h i malo co widzialam razem z bolem glowy. odwiedzilam wtedy neurologa i okuliste, ale to efekt ciazy. do tego krwotoki z nosa, wystarczylo, ze tylko glowe schylilam i cieklo jak z kranu. no i najlepsze nudnosci i wymioty polowe 3 i 4 miesiaca przelezalam bo nie mialam sil z lozka wstac tak mnie szarpalo
nawet mi sie jesc nie chcialo jak wiedzialam co mnie po tym czeka.
co do ciuszków to ja sie juz gubie. nakupilam body, spiochy i pajace bo wszyscy mi mowia, ze najwygodniejsze sa dla dziecka.wiekszosc w rozmiarze 56 bo tez mi sie zdaje ze 62 beda za duze. oczywiscie w 62 tez mam pare sztuk, reszte na biezaco juz bede dokupowac. zastanawialam sie nad polspiochami ale wizualnie mi sie nie spodobaly
a rampersy to mi sie w ogole wydaje, ze dzidziom beda stopki marzly bo one chyba bez stopek sa? dobrze mowie?
iza-m-b (iza mama blizniaków zrobilam ci skrot, zeby z druga iza sie nie mylilo
) ale masz dobrze, 30 tydzien zaczynasz, zazdroszcze.
a moje dziewczyny wczoraj postanowily swoj domek powiekszyc. zaparly sie z jednej strony, a z drugiej tak wypchaly, ze sie ruszyc nie moglam. myslalam ze mi brzuch peknie i skora. naciagniete do granic mozliwosci. dzis mnie boli wszystko jak sie obracam na wyrku, jakby mnie ktos skopal od srodka. male niegrzeczniuszki