Ivi80- super , ze z maluszkami i szyjką wszytsko dobrze. Mam pytanko, ponieważ jestem z trójmiasta- do którego gina chodzisz i gdzie zamierzasz rodzić???
A wagą się nie stresuj, każda tyje w swpoim tempie. ja już mam 11 kg na plusie. Ale i tak nie jest xle, bo z Kubulą przytyłam 30 kg
I jeszcze jedno pytanko- jeżeli z szyjką jest wszystko dobrze, to po co Ci lekarz chce zakładać pessar???
Basia82,edix- ja usg dopplerowskie miałam połaczone z usg połówkowym 4D, w 21 tygodniu.
Usg dopplerowskie jest bardzo wazne obojętnie czy ciąża pojedyncza czy mnoga, ponieważ lekarz widzi tam dokładnie pępowinę czy trójnaczyniowa jest i inne przypływy krwi bardzo dokładnie. A poza tmy przecyztajcie ten wątek
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...aj-moze-uratowac-zycie-twojego-dziecka-19582/
A pzoa ty poelcam Wam filmik o ciązach mongich (w łonie matki- wieloraczki)wystrczy zarejestrowac na stronce się
http://www.seans24.pl/seriale,164,w-lonie-matki
Filmy i Seriale Online
Anullka ja myślę, że Easy Walker w komplecie z 2 gondolami, adapterami do fotelików, ochraniaczami na nózki itp wyjdzie mnie ok 4500 zł. w tym już przesylka ze Stanów.
Mój mąż napisał do Holandi do producenta easy walkera, ze jestesmy zainteresowani i chcemy kupić, to odprawili nas na stronę holenderska, gdzie trzeba płacić w euro. Różnica jest wielka.
Dwudziestodwulatka- u nas bliźniaki, to chyba jednak męza wina
jego babci siostry (dwie) urodziły bliźniaki. Z kolei ja zaszłam w ciążę 2 miesiące po odstawieniu tabletek anty- więc może coś w tym jest;-)
Ja mam wizytę teraz 19 listopada i zobaczę moje malenstwa:-) Czasami taki cyrk odwalają w brzuchu. Ten z prawej jest jakby aktywniejszy. U nas, ze chłopaki to będą Igor i Miłosz- na 90%.
Ktos się pytał o Amelkę i Emilkę- dla mnie tez za bardzo zbieżne są. Łatwo o przejęzyczenie i brak mi tut akiej odrębności. Ale każdy robi wg swojego gustu;-)
Acha jecze czesto mam taki ból- to odnosnie kłucia- jakby mnie szyjka bolała i nie moge wtedy siedzieć. Pojechałam raz nawet na izbę ale po badaniu stwierdzili, ze wszytsko ok. CZasami mi się pojawia taki, że muszę sie zwinąć w kłębek, bo wtedy ani się ruszyć, ani chodzic, czy siedzieć. nie mam pojęcia co to jest??? musze się psytać mojego gona czy ma to moze coś wspólnego z tłozgięciem macicy. bo normalnie mam wrązenie, ze mnie kosci od środka bola.
Miłej niedzieli