Witajcie:-)
Nie pisalam kilka dni bo mi komp szwankuje cos..no i ten remont..wczoraj bylismy w Berlinie odebrac lozko do sypilani. Powoli zaczyna byc widac efekty remontu, ale z 2 tyg mysle ze jeszcze potrwa..a ten balagan to nie wiem kto posprzata!!
Dzisiaj chyba juz zamowie lozeczka. Jeszcze tylko posciel, pieluchy, wozek..i w sumie juz wszystko jest Dzisiaj sie 31 tydz zaczyna i ciezko mi juz, nawet zauwazylam ze puchna mi rece i nogi.. ale czuje poza tym naprawde dobrze.:-)
Nie pisalam kilka dni bo mi komp szwankuje cos..no i ten remont..wczoraj bylismy w Berlinie odebrac lozko do sypilani. Powoli zaczyna byc widac efekty remontu, ale z 2 tyg mysle ze jeszcze potrwa..a ten balagan to nie wiem kto posprzata!!
Dzisiaj chyba juz zamowie lozeczka. Jeszcze tylko posciel, pieluchy, wozek..i w sumie juz wszystko jest Dzisiaj sie 31 tydz zaczyna i ciezko mi juz, nawet zauwazylam ze puchna mi rece i nogi.. ale czuje poza tym naprawde dobrze.:-)
Ja mam 14kg na plusie od poczatku!!! I jakies 20cm w pasie wiecejZastanawiam się o ile jesteście cięższe?
U mnie wzrost wagi jest znaczny. Przyznaję się bez bicia. Na dzień dzisiejszy jestem o 12 kg do przodu.
Jak to wygląda u Was? Czy ktoś mnie przebije? Kto da więcej?
Ja biore Falvit Mama od poczatku. Do tego magnez + B6, no i na ostatniej wizycie tydzien temu lekarz powiedzial ze juz czas zebym zaczela brac zelazo dodatkowo i przepisal mi Tardyferon.Dziewczyny... jakie bierzecie leki?
Ciekawa jestem czy nasze ciąże w tej kwestii są podobne.
Ostatnia edycja: