reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
tym oczekujacym trudno sie pewnie doturlac do klawaiturki a te co juz maja pociechy maja rece pelne roboty, to moja teza heheh
a swoja droga nie jestem pewna ale moje szkrbaki mnie dzisiaj obudzily bo jak spalam na boku poczulam chyba dosc mocne kopniaczki probujace zwalic mnie z lozka heheh smieszne uczucie, punkt 9.00 juz budzik mi chyba nie potrzebny.
czekam na znaki zycia o mam :*

tym oczekujacym trudno sie pewnie doturlac do klawaiturki a te co juz maja pociechy maja rece pelne roboty, to moja teza heheh
a swoja droga nie jestem pewna ale moje szkrbaki mnie dzisiaj obudzily bo jak spalam na boku poczulam chyba dosc mocne kopniaczki probujace zwalic mnie z lozka heheh smieszne uczucie, punkt 9.00 juz budzik mi chyba nie potrzebny.
Ja wlasnie sobie tak zagladam ostatnio i ze sie nic nie dzialo to na styczniowkach popisalam. Ale super monia ze Cie maluchy skopaly:tak: mnie nie chca, chociaz wydaje mi sie ze cos czulam ze 2 razy jakies jakby takie trzepotanie skrzydelek motylka:tak:ale takie malo wyrazne i czekam na jakies wyrazniejsze znaki..no i czekam na upragniony wtorek i wizyte u doktora:-)
Cos dawno do nas nie pisała 23marta..Mam nadzieje ze wszystko jest ok.Marta odezwij sie!!!

Ostatnia edycja:
Hejka

nie pisze za czesto bo czasami nie nadążam za Wami, chodze do roboty itp.

Fajnie się czyta Ciebie Jolu ważne,że sobie poradziłaś, a brzuszek rzeczywiscie miałas ogromny.

Ja od wczoraj walczę z moim synkiem, bo ma cąły czas 40 stopni. Co mu zbije, to na nowo wraca cholerstwo- chyba od żołądka- jakiś wirus i boję się, ze mnei złapie, bo już jakos nieswojo się czuję.

Majka1978 ja też licze chociaż na jedną dziewuszke, mam juz synka, w rodzinie sami chłopcy to miła odmiana byłaby dla wszystkich

Dzisiaj u nas straszny ukrop- wytrzymac nie idzie- a my w domku sie kisimy.
Brzuszek mam coraz większy:szok:

pozdrawiam
Was wszystkei serdecznie

Wiecie i ja wczoraj miałam uczucie jak by mnie dzieciaczki zkopały, jak się czuje ruchy to ciąża staje się taka bardziej realna bo teraz to czasem zapominam że jestem w ciąży

Maborka....tez jestem nosicielem B strep. U mnie zostalo to wykryte przez przypadek bo w 9 tygodniu ciazy mialam krwawienie i wtedy przy badaniu lekarz pobral mi wymaz.
Leczenie przed porodem tylko usypia bakterie a jej nie leczy dlatego tez podczas porodu wazne jest aby dostac antybiotyki dozylnie a pozniej antybiotyk podawany jest tez dzidziusiowi....
U mnie naszczescie wszystko bylo ok...

reklama
Do góry