Hej Mamusie bliźniaków. Pierwsze usgz 5 tyg ciazy drugie z 6 tygodnia ciazy. Czy to są 2 pęcherzyki ciążowe? Czy mam jakieś urojenia? Lekarz nic nie mówił Ale za to przepisał duphastpn i luteine A przy pierwszej ciazy tylko luteine. Dziękuję Wam za odpowiedź. Może pamiętacie swoje usg z początków.
reklama
Olga.K
Zaangażowana w BB
Gdyby zauważył drugi pęcherzyk to chyba by go zmierzył ale ja też bym miała "urojenia" na Twoim miejscu jednakże od razu bym zapytała co to jest to obok..Hej Mamusie bliźniaków. Pierwsze usgz 5 tyg ciazy drugie z 6 tygodnia ciazy. Czy to są 2 pęcherzyki ciążowe? Czy mam jakieś urojenia? Lekarz nic nie mówił Ale za to przepisał duphastpn i luteine A przy pierwszej ciazy tylko luteine. Dziękuję Wam za odpowiedź. Może pamiętacie swoje usg z początków.
dziękuję za odpowiedź! Dopiero teraz zerknelam na te iusg i wyglądają podejrzanie przy następnej okazji na pewno zapytamGdyby zauważył drugi pęcherzyk to chyba by go zmierzył ale ja też bym miała "urojenia" na Twoim miejscu jednakże od razu bym zapytała co to jest to obok..
Olga.K
Zaangażowana w BB
Póki co i tak gratuluję bo to, że jesteś w ciąży to już fakt niech rośnie maleństwo zdrowo ( albo maleństwa )dziękuję za odpowiedź! Dopiero teraz zerknelam na te iusg i wyglądają podejrzanie przy następnej okazji na pewno zapytam
Dziękuję! Dokładnie oby tylko zdrowo. To najważniejszePóki co i tak gratuluję bo to, że jesteś w ciąży to już fakt niech rośnie maleństwo zdrowo ( albo maleństwa )
Martaem1983
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy któraś z Was miała wysokie ciśnienie w ciąży? Jestem w 15 tyg i przy każdej wizycie u lekarza mam ok 150/100. Wczoraj s domu miałam 137/97 wiec pojechałam do szpitala i mnie zatrzymali bo było 151/107, dzisiaj rano 130/80. Sama nie wiem co o tym myśleć, czy to z nerwów czy faktycznie nadciśnienie
MamaRadka
Początkująca w BB
Moje córeczki 4 maja przyszły na świat po przez cesarskie cięcie, podczas cięcia okazało się że jednej z dziewczynek odkleja się łożysko czego nie było widać na USG, a druga miała już zielone wody, dziękuję lekarzom dyżurnym za szybką reakcjęOby to był tylko jakiś krwiak i wszystko musi się powoli oczyścić.. w marcu leżałam w szpitalu u obok mnie była właśnie kobietka w ciąży bliźniaczej po krwotoku. Miesiąc ją trzymali bo plamienia były mimo że leżała. Ale wszystko się oczyściło i ją puścili oby i u Ciebie tak było. Trzymaj się tam jakoś i nie zamawiaj na zapas, trzeba wierzyć że będzie dobrze
MamaRadka
Początkująca w BB
Hej. Wyjaśniło się tyle że wieczorem 3maja zaczęłam znowu bardziej krwawić w nocy zrobiono cesarskie cięcie , 4 maja przyszły na świat moje córeczki jedna miała zielone wody a drugiej odklejało się łożysko czego nie pokazało USGHej, czy coś się wyjaśniło? Tak podpytuje ,bo ja ciągle borykam się z infekcjami i może dowiedziałaś się coś co mi pomoze to ogarnąć ...
Agnieszkaaa1
Aktywna w BB
Mam nadzieję,że jednak wszystko się dobrze skończyło i dziewczynki są z tobą całe i zdrowe! Bo z tego co kojarzę, to zaczynałaś 27 tydzień ciąży, tak?Hej. Wyjaśniło się tyle że wieczorem 3maja zaczęłam znowu bardziej krwawić w nocy zrobiono cesarskie cięcie , 4 maja przyszły na świat moje córeczki jedna miała zielone wody a drugiej odklejało się łożysko czego nie pokazało USG
reklama
MamaRadka
Początkująca w BB
dziewczynki są silne, I całkiem dobrze sobie radzą. Przyszły na świat w 26 tygodni+1 dzieńMam nadzieję,że jednak wszystko się dobrze skończyło i dziewczynki są z tobą całe i zdrowe! Bo z tego co kojarzę, to zaczynałaś 27 tydzień ciąży, tak?
Podziel się: