reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was miała wysokie ciśnienie w ciąży? Jestem w 15 tyg i przy każdej wizycie u lekarza mam ok 150/100. Wczoraj s domu miałam 137/97 wiec pojechałam do szpitala i mnie zatrzymali bo było 151/107, dzisiaj rano 130/80. Sama nie wiem co o tym myśleć, czy to z nerwów czy faktycznie nadciśnienie 😢
:( Przykro mi ogromnie. Słuchaj lekarzy. Jesteś pod dobrą opieką, wiedzą co robią. Czy teraz jesteś wciąż w szpitalu?

Hej. Wyjaśniło się tyle że wieczorem 3maja zaczęłam znowu bardziej krwawić w nocy zrobiono cesarskie cięcie , 4 maja przyszły na świat moje córeczki jedna miała zielone wody a drugiej odklejało się łożysko czego nie pokazało USG
🤯 Kurde! Jak dobrze, że dotarłaś do szpitala w odpowiednim momencie i dziewczynki są pod dobrą opieką. Przytulam z całych sił! Daj znać jak już będziesz w domu. Jak się czujesz? W środku - w głowie?

Hej dziewczyny :) jak samopoczucie przy tej pięknej pogodzie? Mnie aż zachciało się żyć :)
Mam pytanko dotyczące badań kontrolnych w 32tc. Lekarz prowadzący wysyła mnie do szpitala mówiąc że tak się robi przy ciążach mnogich i już :) Was też wysyłali, bądź mają zamiar wysłać ?
Pogoda rozpieszcza a ja coraz wolniej się ruszam 🤣🤣
Ja mam wrażenie, że co 3 tyg lekarka kazała mi robić różne badania :D Głównie mocz, krew i cukier. Ostatnio tylko miałam obciążenie glukozą, trzecie prenatalne i jakieś toxy coś tam. Nie wiem czy będę miała coś jeszcze dodatkowe przed porodem.

reklama
Pogoda rozpieszcza a ja coraz wolniej się ruszam 🤣🤣
Ja mam wrażenie, że co 3 tyg lekarka kazała mi robić różne badania :D Głównie mocz, krew i cukier. Ostatnio tylko miałam obciążenie glukozą, trzecie prenatalne i jakieś toxy coś tam. Nie wiem czy będę miała coś jeszcze dodatkowe przed porodem.
A który już masz tydzień?

Do góry