kasiula8878
Fanka BB :)
Dziewczyny a czy robiłyście test pappa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robiłam Sama się zastanawiałam czy robić ale się zdecydowałam i nie żałuję. Wraz z USG daje dość pewne wynikiDziewczyny a czy robiłyście test pappa?
Ja też robiłam, lekarka powiedziała, że modele, z których korzystając obliczając ryzyka są dostosowane do ciąży bliźniaczej i że wyniki są wiarygodne.Dziewczyny a czy robiłyście test pappa?
Syna wiedzieliśmy już w 12tc córkę dopiero w 19tcWitam serdecznie. Melduję się na wątku. Jestem w 11 tygodniu ciąży bliźniaczej 2k2o. Mam już synka 10 miesięcy i chcieliśmy dla niego szybko siostrę lub brata - okazało się, że będzie od razu dwoje
Dziś mam kolejna wizytę u lekarz prowadzącej ciążę, a końcem marca USG genetyczne I trymestru. Czy którejś z was lekarz ,,przepowiedział,, płeć w ciąży bliźniaczej już na tym USG I trymestru? W pierwszej ciąży zrobił to bezbłędnie właśnie w tym I USG i jestem ciekawa jak ułożą się dzieci i czy cokolwiek będzie widać.