Frezja004455
Fanka BB :)
A masz może swoje usg pierwsze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja u Ciebie nic nie widzę takiego [emoji2368]. Ale tak jak mówił lekarz, okaże się później [emoji4]. U mnie w 6tc wyglądało to tak.Albo może jakaś inna Pani miała podobne usg?
Tylko się cieszyć [emoji4]. Ja od 6tc wymiotowałam dalej niż widziałam. Dopiero ok 13tc przeszło. A test wyszedł pozytywny kilka dni przed spodziewaną miesiączką. Bety nigdy nie robiłam [emoji2368]Generalnie chodzi o to, zeto moja druga ciąża.. Mój synek ma 10 miesięcy.. Oczywiście staraliśmy się o druga dzidzie.. Jednak zero objawow póki co może troszkę zmęczenie.. W pierwszej miałam. Ból brzuszka jak na miesiączke do 11 tyg.. A tutaj nic [emoji3061]