reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Albo może jakaś inna Pani miała podobne usg?
Ja u Ciebie nic nie widzę takiego [emoji2368]. Ale tak jak mówił lekarz, okaże się później [emoji4]. U mnie w 6tc wyglądało to tak.
IMG_20191210_122133.jpeg

U mnie ginekolog twierdzi, że jest to gdzieś 3 tydzień.. Ale chyba do 20 lutego jajko zniosę.. 4 dni po spodziewanej Miesiączce beta była 2640.. Wskazująca tym s na 5 tydzień. Cykle regularne. Nie wiem czy nie pojadę zrobić Bety dzien po dniu zobaczyć jak rośnie..

Spokojnie. Myślę, że nie ma co się kłuć codziennie - troszkę cierpliwość bo się wykończysz :) jak ma być to będzie :)

Ja na przykład w 1 dniu po spodziewanej miesiączce zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny a dopiero tydzień później był pozytywny.

W 6t(+6) miałam hCG 77 535, tydzień później robiłam USG i wszystko było jasne!

Generalnie chodzi o to, zeto moja druga ciąża.. Mój synek ma 10 miesięcy.. Oczywiście staraliśmy się o druga dzidzie.. Jednak zero objawow póki co może troszkę zmęczenie.. W pierwszej miałam. Ból brzuszka jak na miesiączke do 11 tyg.. A tutaj nic 🥴

Generalnie chodzi o to, zeto moja druga ciąża.. Mój synek ma 10 miesięcy.. Oczywiście staraliśmy się o druga dzidzie.. Jednak zero objawow póki co może troszkę zmęczenie.. W pierwszej miałam. Ból brzuszka jak na miesiączke do 11 tyg.. A tutaj nic [emoji3061]
Tylko się cieszyć [emoji4]. Ja od 6tc wymiotowałam dalej niż widziałam. Dopiero ok 13tc przeszło. A test wyszedł pozytywny kilka dni przed spodziewaną miesiączką. Bety nigdy nie robiłam [emoji2368]

reklama
No niby się cieszę... W sumie cieszyłabym się gdybym Wiedziala, że wszystko jest okej 🥴a siedzę z młodym i łapie schizę i się blokuję bo cały czas myślę..

Do góry