Wow... to bardzo szybko, u nas nic nie chcieli powiedzieć aż do 18 tygodnia Chyba maluchy nie chciały współpracować Mój lekarz cały czas mówi, że musi pracować nad refleksem bo są zbyt szybkieMój ginekolog powiedział mi w 12tygodniu ze jest na 100% dziewczynka a na 70% chłopczyk pptem na poerwszych prenatalnych 12+5 się potwierdziło.
reklama
Guni85
Fanka BB :)
A co lekarz powiedział ?Witam dziewczyny czy ktoś w 7 tygodniu miała jeden pęcherzyk pusty a drugi z zarodkiem ? Czy ten pusty pęcherzyk zniknął? Czy może po tygodniu pojawił się w nim zarodek? Proszę o informację czy ktoś był w podobnej sytuacji??
Że mam czekać 2 tygodnie nic konkretnego dlatego pytam być może ktoś był w podobnej sytuacji i podniesie mnie trochę na duchuA co lekarz powiedział ?
Guni85
Rozumiem. Sama w takiej sytuacji nie bylam ale dosłownie dziś widziałam podobny post jak Twój na Facebooku na grupie bliźniaczej i tam Dziewczyny pisały że drugi zarodek pojawił się później i było wszystko ok tak więc napewno jest to mozliwe trzymam kciukiŻe mam czekać 2 tygodnie nic konkretnego dlatego pytam być może ktoś był w podobnej sytuacji i podniesie mnie trochę na duchu
Oj dziękuję za odpowiedź odrazu mi się zrobiło jakoś tak lżej pozdrawiam i czekam co będzie dalejRozumiem. Sama w takiej sytuacji nie bylam ale dosłownie dziś widziałam podobny post jak Twój na Facebooku na grupie bliźniaczej i tam Dziewczyny pisały że drugi zarodek pojawił się później i było wszystko ok tak więc napewno jest to mozliwe trzymam kciuki
adunnnia90
Ja tak samo 12+ klika dni już nie pamiętam że na 100% dziewczynka i 80% chłopiec, trzy tygodnie później to się potwierdziło [emoji4]
Mój ginekolog powiedział mi w 12tygodniu ze jest na 100% dziewczynka a na 70% chłopczyk pptem na poerwszych prenatalnych 12+5 się potwierdziło.
Oooo AduniaJa tak samo 12+ klika dni już nie pamiętam że na 100% dziewczynka i 80% chłopiec, trzy tygodnie później to się potwierdziło [emoji4]
Frezja004455
Witam dziewczynki. 1 stycznia miałam. Ostatnia miesiączkę 3 dni przed spodziewana miesiączka zrobiłam test dwie grube krechy. Cykle mam 28 dniowe. Następnie 2 lutego zrobiłam betę 2640 wg normy około 5 tydzień. Dziś byłam u ginekologa mówi że jest jeszcze dość wcześnie około 3 tydzień.. I zapytał czy w rodzinie są ciążę bliźniacze.. No zdziwiona byłam, ale nie. Zapytałam czemu pyta.. Ale mówi zobaczymy na kolejnej wizycie 20 lutego. Tak patrząc na usg sama widzę coś podzielone na 2. Od spodziewanej miesiączki minęło ok. 8 dni. Zerknijcie na usg czy po prostu jaam omamy.
Załączniki
reklama
Wygląda jak bliźniacza aczkolwiek jestem w jednokosmówkowej także trochę inaczej u mnie usg wyglądało Mi moja pani dr. kazała się wstrzymać z informowaniem do 8tg. Także na najbliższym usg powinno się potwierdzić lub nie.Witam dziewczynki. 1 stycznia miałam. Ostatnia miesiączkę 3 dni przed spodziewana miesiączka zrobiłam test dwie grube krechy. Cykle mam 28 dniowe. Następnie 2 lutego zrobiłam betę 2640 wg normy około 5 tydzień. Dziś byłam u ginekologa mówi że jest jeszcze dość wcześnie około 3 tydzień.. I zapytał czy w rodzinie są ciążę bliźniacze.. No zdziwiona byłam, ale nie. Zapytałam czemu pyta.. Ale mówi zobaczymy na kolejnej wizycie 20 lutego. Tak patrząc na usg sama widzę coś podzielone na 2. Od spodziewanej miesiączki minęło ok. 8 dni. Zerknijcie na usg czy po prostu jaam omamy.
Podziel się: