reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Hej dziewczyny mam pytanie, może jest któraś z Was z okolic Warszawy i lekarz podczas ciąży bliźniaczej skierował was do kliniki w , której prowadzą właśnie takie ciążę? Mam problem ponieważ mój lekarz skierował mnie na Plac Starynkiewicza , a tam nie zajmują się ciąża bliźniaczą która ma dwa łożyska . ... Może ktoś pomoże?
A próbowałaś na Karowa??

reklama
Hej dziewczyny mam pytanie, może jest któraś z Was z okolic Warszawy i lekarz podczas ciąży bliźniaczej skierował was do kliniki w , której prowadzą właśnie takie ciążę? Mam problem ponieważ mój lekarz skierował mnie na Plac Starynkiewicza , a tam nie zajmują się ciąża bliźniaczą która ma dwa łożyska . ... Może ktoś pomoże?
Ja dzwoniłam na poczatku ciąży na starynkiewicza, to było w marcu, korona itp to też mnie odesłali z kwitkiem, że jak już to mogą zapisać tylko ciążę 1k1o, ja mam 2k2o.
Planuję tam rodzić i pojadę tam jak zacznie się akcja. Mam nadzieję że mnie nie odeślą [emoji848]

Ja zostałam skierowana na Karowa. Ciąża 2k2o. Przyjmuje tam dr. Niewiadomska w poniedziałki (ona jest od ciąż mnogich)

A wizyta była prywatna czy na NFZ ?
NFZ
Jak będziesz chciała się zapisać to odrazu mów że ciąża mnoga. W rejestracji mówiły babki ze nie ma miejsc do pani doktor ale kazały wejść między pacjentkami i się zapytać czy przyjmie (to było w lutym albo marcu). Pani doktor dała karteczkę z pieczątka i data wizyty żeby mnie dopisały w kolejny poniedziałek.

Tylko uprzedzam ze dr. Niewiadomska jest dość oschła i konkretna . Ale najważniejsze że robi wszystkie badania i ma doświadczenie w prowadzeniu ciąż mnogich

reklama
Mi powiedzieli to samo, a ciążę też mam taką jak Ty ...
Ja chodziłam w zeszłym roku na Starynkiewicza, a miałam 2k2o. Może coś się zmieniło. A ja rodziłam u siebie w Wołominie i było super :-) będę miło to wspominać. Dokładnie wszystko opisałam w tym wątku na początku listopad2019, możecie się cofnąć jak chcecie poczytać ;) moje dziewczynki mają już 8 miesiecy :-) powodzenia mamuśki :p

Załączniki

• IMG_20200712_182213.jpg
    IMG_20200712_182213.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 160
Do góry