Byłam dziś na wizycie. Pani Doktor na USG dziś pokazala mi bijące serduszko w jednym pęcherzyku i drugi pęcherzyk bez serduszka tj 6ti 1 d ciąży. Powiedziała, że 4 lipca powie mi czy ciąża mnoga czy nie. Jestem zdezorientowana. Myślałam że temat bliźniaków mnie nie dotyczy. Nic nie wiem na ten temat. Ogólnie jestem po dwóch porodach. Jeden w 2016 roku- córka, i drugi w październiku 2019- syn. Obie ciążę wyczekane i wystaran, a teraz niespodzianka i być może podwójna. Boję się strasznie
reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Przyszłe mamusie, mam na sprzedaż monitory oddechu babysense5. Cena 150zl za szt. Przy zakupie dwóch cena do negocjacji
Heda
Nie ma sie czego bać... wszystko sie poukłada. To za chwilę bedziesz wiedziała co z drugą dzidzią. Oswoilaś już sie z myślą o takiej podwójnej niespodziance.Byłam dziś na wizycie. Pani Doktor na USG dziś pokazala mi bijące serduszko w jednym pęcherzyku i drugi pęcherzyk bez serduszka tj 6ti 1 d ciąży. Powiedziała, że 4 lipca powie mi czy ciąża mnoga czy nie. Jestem zdezorientowana. Myślałam że temat bliźniaków mnie nie dotyczy. Nic nie wiem na ten temat. Ogólnie jestem po dwóch porodach. Jeden w 2016 roku- córka, i drugi w październiku 2019- syn. Obie ciążę wyczekane i wystaran, a teraz niespodzianka i być może podwójna. Boję się strasznie
Nie jeszcze to do mnie nie dociera...Nie ma sie czego bać... wszystko sie poukłada. To za chwilę bedziesz wiedziała co z drugą dzidzią. Oswoilaś już sie z myślą o takiej podwójnej niespodziance.
Patla9393
Jakiej wielkości były pecherzyki w 5 tyg?Wstawiam 5 tydz i 7 tydz. Zobacz załącznik 1109422Zobacz załącznik 1109423
Patla9393
Jaka miał wielkość?Też mi się tak wydaje ale z drugiej strony, nie pytałam jakoś w szoku byłam.
Mam jeszcze takie zdjęcie ale tam już nie widać nic w środku tylko duża czarna plamę i nie wiem w sumie co to jest
Oczywiście nie zapytałam
W 5 tyg był jeden pęcherzyk bez zarodka
Zobacz załącznik 1086423
OnaZmijeczka
0.63 i 1.12Jaka miał wielkość?
Ten mniejszy nie dał rady, serce biło ale już 2 tyg później obumarł
Od początku mówili że jest duża dysproporcja a jak zapytałam czy może się udać to mówili że są szanse, niestety się nie udało
U mnie też na początku biło tylko jedno serduszko a drugie nie , tydzień później dwa serduszka biły pięknie ..
reklama
Hej dziewczyny mam pytanie, może jest któraś z Was z okolic Warszawy i lekarz podczas ciąży bliźniaczej skierował was do kliniki w , której prowadzą właśnie takie ciążę? Mam problem ponieważ mój lekarz skierował mnie na Plac Starynkiewicza , a tam nie zajmują się ciąża bliźniaczą która ma dwa łożyska . ... Może ktoś pomoże?
Podziel się: