reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Byłam dziś na wizycie. Pani Doktor na USG dziś pokazala mi bijące serduszko w jednym pęcherzyku i drugi pęcherzyk bez serduszka tj 6ti 1 d ciąży. Powiedziała, że 4 lipca powie mi czy ciąża mnoga czy nie. Jestem zdezorientowana. Myślałam że temat bliźniaków mnie nie dotyczy. Nic nie wiem na ten temat. Ogólnie jestem po dwóch porodach. Jeden w 2016 roku- córka, i drugi w październiku 2019- syn. Obie ciążę wyczekane i wystaran, a teraz niespodzianka i być może podwójna. Boję się strasznie

reklama
Byłam dziś na wizycie. Pani Doktor na USG dziś pokazala mi bijące serduszko w jednym pęcherzyku i drugi pęcherzyk bez serduszka tj 6ti 1 d ciąży. Powiedziała, że 4 lipca powie mi czy ciąża mnoga czy nie. Jestem zdezorientowana. Myślałam że temat bliźniaków mnie nie dotyczy. Nic nie wiem na ten temat. Ogólnie jestem po dwóch porodach. Jeden w 2016 roku- córka, i drugi w październiku 2019- syn. Obie ciążę wyczekane i wystaran, a teraz niespodzianka i być może podwójna. Boję się strasznie
Nie ma sie czego bać... wszystko sie poukłada. To za chwilę bedziesz wiedziała co z drugą dzidzią. Oswoilaś już sie z myślą o takiej podwójnej niespodziance.

Dziewczyny, owulacja 15 czerwca. Usg wczoraj. Czy nie uważacie, że pecherzyki są za małe?

Załączniki

• IMG_20200706_213118.jpg
    IMG_20200706_213118.jpg
    155,4 KB · Wyświetleń: 171
reklama
Hej dziewczyny mam pytanie, może jest któraś z Was z okolic Warszawy i lekarz podczas ciąży bliźniaczej skierował was do kliniki w , której prowadzą właśnie takie ciążę? Mam problem ponieważ mój lekarz skierował mnie na Plac Starynkiewicza , a tam nie zajmują się ciąża bliźniaczą która ma dwa łożyska . ... Może ktoś pomoże?

Do góry