reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Ja lubię jak wszystko jest wyprasowane, ale też już coraz więcej zaraz składam.
Te Twoje dziewczyny naprawdę szybko zaczęły przesypiać noce, a teraz to już w ogóle wypas jak do samego rana.
Moi ok 22 zasypiają, a wtedy tak do 2/3 i potem już częściej.
U nas tez na poczatku zasypiali miedzy 22 a 23 i do rana wstawali po 2-3 razy a później im sie odmienilo. Zaczeli chodzic spac o 19-19:30 i budzic sie w nocy co chwile, nawet co 15-20 minut. Jak skonczyli 7 msc to spia 20-6 i maja od 2 do 5 pobudek na jedzenie :o

reklama
U nas tez na poczatku zasypiali miedzy 22 a 23 i do rana wstawali po 2-3 razy a później im sie odmienilo. Zaczeli chodzic spac o 19-19:30 i budzic sie w nocy co chwile, nawet co 15-20 minut. Jak skonczyli 7 msc to spia 20-6 i maja od 2 do 5 pobudek na jedzenie :o
Masakra, a człowiek myśli, że jak starsi to będą lepiej spać...a tu d...a. o_O

U nas to chyba w nagrode za starszego, który spać nie chciał nie w dzień a nie w nocy. A te to nawet na macie zasypiają.
Chociaz ciekawa jestem jak u nas dalej będzie.ale my jesteśmy na mm. Od tygodnia dostają zupki, kaszki. Lence to wszystko smakuje, a Paulince średnio.

U nas to chyba w nagrode za starszego, który spać nie chciał nie w dzień a nie w nocy. A te to nawet na macie zasypiają.
Chociaz ciekawa jestem jak u nas dalej będzie.ale my jesteśmy na mm. Od tygodnia dostają zupki, kaszki. Lence to wszystko smakuje, a Paulince średnio.
Tylko się cieszyć :)
My za jakieś dwa tygodnie zaczniemy rozszerzanie. Ciekawe czy będzie im smakowało:rolleyes2:

Hej trafiłam dziś do szpitala w 30w4d. Na wizycie u swojego gina stwierdził że szyjka ma 18 mm to on mi przepisze luteine i w poniedziałek mogę się umówić do poradni przyszpitalnej.. Ale ja mówię że skoro i tak jesteśmy niedaleko szpitala to ja na izbę przyjęć podjadę.. Na izbie przyjęć okazało się że szyjka ma max 7 mm i rozwarcie na 1 cm.. i skurcze co 6 min ... zostałam przyjęta na oddział ..ktg sterydy na płuca dla dzieci i kroplówki dla mnie. Skurczy na razie nie czuję ale mam zakaz wstawania, nawet siadania... jestem załamana tym wszystkim

Hej trafiłam dziś do szpitala w 30w4d. Na wizycie u swojego gina stwierdził że szyjka ma 18 mm to on mi przepisze luteine i w poniedziałek mogę się umówić do poradni przyszpitalnej.. Ale ja mówię że skoro i tak jesteśmy niedaleko szpitala to ja na izbę przyjęć podjadę.. Na izbie przyjęć okazało się że szyjka ma max 7 mm i rozwarcie na 1 cm.. i skurcze co 6 min ... zostałam przyjęta na oddział ..ktg sterydy na płuca dla dzieci i kroplówki dla mnie. Skurczy na razie nie czuję ale mam zakaz wstawania, nawet siadania... jestem załamana tym wszystkim
O kurczę ale się narobiło... Oby tylko skurcze ustały. Daj potem znać co tam się dzieje. Trzymaj się.

reklama
Do góry