Czulam w 14tc, w pierwszej ciazy tez wczesnie bo w 16tc.Dziewczyny kiedy pierwsze ruchy dziecka w ciazy blizniaczej, zczególnie jesli yo kolejna ciaza ? Ja dzis 12t4d i juz 3 dni temu poczulam drgania w podbrzuszu bardzo nisko w okolicy pecherza i dzis tez... mam nadzieje ze to ruchy a nie szyjka czy inne cudo ;/
reklama
Po pierwszym porodzie, brakowalo mi kopniaczkow, bo syn byl bardzo aktywny, mnóstwo sie ruszal i bez tego bylo dziwnie i teskno. Teraz jak chlopcow urodziłam, to nie mialam czasu sie zastanawiac czy mi tego brakuje. Jest tak duzo do zrobienia przy dwojce, ze glowa pracuje na biezaco i nie ma okazji do refleksji jedyne co zwrocilo moja uwage, to jak to dobrze kiedy w koncu nie bola plecy i brzuch sie nie spinaTo fakt. A jeszcze jak we dwojke zaczynają szalec.Cudowne uczucie. Na pewno będzie tego brakowało .
Ja już 20
zuzik85
Fanka BB :)
Gratulacje!
Dziś O 7.37 i o 7.39 urodziły się moje coreczk. Lena i Paulina. Z wagą 2170 i 2660.
Gratulacje! Mam nadzieje ze wszystko dobrze i dochodzisz powoli do siebieDziś O 7.37 i o 7.39 urodziły się moje coreczk. Lena i Paulina. Z wagą 2170 i 2660.
mama płci męskiej
Fanka BB :)
A jednak. Dwie księżniczki.@lolak Gratulacje a właśnie chciałam się zapytać co u Ciebie, a tu taka niespodzianka. Dużo zdrówka dla Was a jednak dwie dziewczynki
reklama
Jak bedziesz miala chwile to napisz cos wiecej. Czekamy na wiesciA jednak. Dwie księżniczki.
Podziel się: