mama płci męskiej
Fanka BB :)
My mamy toyotę Verso 7os i ciekawe jak się pomieścimy, gdy maluchy do nas zawitają i jeszcze jakiś wózek będzie trzeba zmieścić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z jedzeniem bywało różnie. Na początku też schudłam jakieś 4kg, bo nic mi nie smakowało. Po jakimś czasie przeszło i jadłam i jadłam... ciągle byłam głodna, ale to trwało tylko chwilę. A teraz to najlepiej smakują mi zupy...wszystkie. Jem normalnie, a kilogramy nieubłaganie same lecą w górę Jak ostatnio po 4tyg przerwie usłyszałam, że mam więcej o 4kg to myślałam, że padnęA wogole jak bylo u ciebie na poczatku ja juz schudlam 5 kilo nie potrafie jesc odzuca mnie okropnie ale pije
Tak na poczatku ten drugi wygladal na mniejszy i lekarz powiedzial ze pewnie się wchłonie a na nastepnej wizycie mieli juz po 2cm równo [emoji4]A jak bylo u ciebie z tymi pecherzykami ?? Byla jakas roznica w wielkosci
No i u mnie tak samo. Nie jem więcej niż przed ciążą nie objadam się slodyczami. A waga w górę. A lekarz mówi że dużo. Ile już masz na plusie?Z jedzeniem bywało różnie. Na początku też schudłam jakieś 4kg, bo nic mi nie smakowało. Po jakimś czasie przeszło i jadłam i jadłam... ciągle byłam głodna, ale to trwało tylko chwilę. A teraz to najlepiej smakują mi zupy...wszystkie. Jem normalnie, a kilogramy nieubłaganie same lecą w górę Jak ostatnio po 4tyg przerwie usłyszałam, że mam więcej o 4kg to myślałam, że padnę
My też Smaxa!! I ostatnio wiozłam stelaż, dwie gondole niezłożone i jeszcze miejsce miałam. Ale tak - nasz 5 osobowy. Jak się 7 foteli rozłoży to faktycznie niewiele wchodzi do bagażnika...
Mój na temat wagi nic nie mówi. Po tym schudnięciu to ok 6kg, ale idę w tym tyg to na pewno znów coś w górę będzie, a u Ciebie jak?No i u mnie tak samo. Nie jem więcej niż przed ciążą nie objadam się slodyczami. A waga w górę. A lekarz mówi że dużo. Ile już masz na plusie?
A ciekawe jak my się pomieścimy jak mamy tylko dwa pokoje, ale jakoś musimyA jezeli chodzi o zmiany to chyba wiekszosci bliznieta wywracaja zycie do gory nogami
My dobudowujemy kawalek domu tj. Dwa pomieszczenia na dole i dwa pokoje u gory samochod juz kupilismy
A ciekawe jak my się pomieścimy jak mamy tylko dwa pokoje, ale jakoś musimy