reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
A wogole jak bylo u ciebie na poczatku ja juz schudlam 5 kilo nie potrafie jesc odzuca mnie okropnie ale pije
Z jedzeniem bywało różnie. Na początku też schudłam jakieś 4kg, bo nic mi nie smakowało. Po jakimś czasie przeszło i jadłam i jadłam... ciągle byłam głodna, ale to trwało tylko chwilę. A teraz to najlepiej smakują mi zupy...wszystkie. Jem normalnie, a kilogramy nieubłaganie same lecą w górę:unsure: Jak ostatnio po 4tyg przerwie usłyszałam, że mam więcej o 4kg to myślałam, że padnę:laugh2:

My mamy insignie ale też się zastanawiam jak pomieszcze foteliki. Mąż raczej mysli że zmienimy auto na cmaxa bo 3 z tylu nie wiem czy sie zmiesci[emoji23] w ogóle od kiedy dowiedzieliśmy sie o blizniakach to nasze się nagle zmienilo. Mąż wrocil z zagranicy i przeprowadziliśmy się żeby bylo wiecej miejsca[emoji4]

Z jedzeniem bywało różnie. Na początku też schudłam jakieś 4kg, bo nic mi nie smakowało. Po jakimś czasie przeszło i jadłam i jadłam... ciągle byłam głodna, ale to trwało tylko chwilę. A teraz to najlepiej smakują mi zupy...wszystkie. Jem normalnie, a kilogramy nieubłaganie same lecą w górę:unsure: Jak ostatnio po 4tyg przerwie usłyszałam, że mam więcej o 4kg to myślałam, że padnę:laugh2:
No i u mnie tak samo. Nie jem więcej niż przed ciążą nie objadam się slodyczami. A waga w górę. A lekarz mówi że dużo. Ile już masz na plusie?

My też Smaxa!! I ostatnio wiozłam stelaż, dwie gondole niezłożone i jeszcze miejsce miałam. Ale tak - nasz 5 osobowy. Jak się 7 foteli rozłoży to faktycznie niewiele wchodzi do bagażnika...

No wlasnie u nas musza byc wszystkie rozlozone i wtedy jest naprawde niewiele miejsca....:confused2: ledwo stelaz od wozka mi wchodzi. A juz sie gdzies spakowac to nie wiem chyba z przyczepka bedziemy musieli jezdzic 8-) chociaz ja nie wiem kiedy gdzies dalej pojedziemy bo poki co z czworka maluchow to na sama mysl o pakowaniu wszystkich robi mi sie slabo :baffled:

reklama
Do góry