Gratulacje dla nowych przyszłych mamuś twixów!!!
To chyba szok dla większości z nas. My zmieniliśmy na szybko auto, bo w standardowym średniej klasy nie było opcji zamontowania 3 fotelików na tylnej kanapie. Niby starsza córka mogłaby jeździć bez teoretycznie... ale jakoś to do mnie nie przemawia. Przepisy przepisami, ale bezpieczeństwo najważniejsze. Tym bardziej, że musiałaby z tyłu na środkowym fotelu jeździć... bez fotelika... Wrrrr. A teraz i 3 foteliki wejdą i bagażnik mega duży, że oprócz wózka jeszcze sporo wsadzimy.
@aniaplus no ostatnio się trochę zepsuło to spanie już
Ostatnio się budzą o 2:00 i później o 5:30-6:00. Ale na ogół nie zasypiają od razu po jedzeniu tylko marudzi albo jeden, albo drugi - 15 razy smoka trzeba podać, czasami któreś chce dojeść jeszcze po chwili... A czasami zasypiają po jedzeniu o 6:30... a przed 7:00 starsza się budzi i do pkola trzeba ją szykować, więc jak od tej 5:30 nie śpię to chodzę jak zombi. Dzisiaj po kąpieli jedli ok. 19.00... i Anielka już się wybudza... a Wojciech nie odczuwa głodu i ten to mógłby w ogóle ciagle spać. Po każdym kp, odciągałam mu ze 30 ml i z butelki dojadał, bo leniuszek słabo cycka ciągnie. Od kilku dni już mniej go dokarmiam, bo trochę się aktywizował. Dzisiaj była położna i super przybierają już. Ostatnio Wojciu przybierał średnio 20 g na dobę, a teraz już 41 g. On teraz waży 2950 g (a urodzeniowo 3020 g), a Anielka dzisiaj miała 2840 g (urodzeniowa 2560 g).
W ciągu dnia Nelka ma różnie - wczoraj nic nie byłam w stanie zrobić w domu. Dzisiaj znowu lepiej. I