Czesc, u mnie taka tygodniowa rozbieznosc byla az do usg w 29tc. Caly czas jeden synek "starszy" o tydzien niz drugi i ciaza z om nie martw sie tym, to tylko 8% roznicy miedzy dziećmi. U mnie teraz jest tylko 3% bo sie wyrownaliDziękuję. [emoji8]
Cześć, jestem w 12t6d ciąży bliźniaczej dwujajowej i trochę panikuję.
Prawdopodobnie będę miała parkę. Jak na razie wszystko jest ok ale dzisiaj się okazało, że jedno wyprzedza wiek ciąży o 7 dni i tym samym jest starsze od drugiego o te 7 dni.
reklama
mama płci męskiej
Fanka BB :)
zuzik85
Witaj!Dziękuję. [emoji8]
Cześć, jestem w 12t6d ciąży bliźniaczej dwujajowej i trochę panikuję.
Prawdopodobnie będę miała parkę. Jak na razie wszystko jest ok ale dzisiaj się okazało, że jedno wyprzedza wiek ciąży o 7 dni i tym samym jest starsze od drugiego o te 7 dni.
U mnie różnica od początku jest około tygodnia. Trafiłam na ten wątek dokładnie z takim samym pytaniem jak Twoje. U mnie już 30t6d i nadal dziewczynka mniejsza od braciszka. Też ciąża 2k2o, przepływy w normie, wiec po każdym usg gin mnie uspokaja, że taki urok malej kobietki.
Trzymam kciuki za Was. Życzę spokojnej ciąży do samego końca. I gratuluje!!!! [emoji173] [emoji173]
Heda
Przy ciąży 2k2o jest możliwe że zaplodnie drugiego jaja było później. U mnie 1k2o i dziewczyn y cały czas miały różnicę 2 dni i w sumie do dziś tak jest. Jednej wyszedł ząbek a drugiej 2 dni później, i tak jest z każdym zębem. Ciekawe[emoji6]
Faktycznie ciekawe a jak tam u Ciebie? Cos juz wiecej wiadomo?Przy ciąży 2k2o jest możliwe że zaplodnie drugiego jaja było później. U mnie 1k2o i dziewczyn y cały czas miały różnicę 2 dni i w sumie do dziś tak jest. Jednej wyszedł ząbek a drugiej 2 dni później, i tak jest z każdym zębem. Ciekawe
Heda
Jutro pierwsza wizyta... więc zobaczymy ile tam sztuk się kryje tym razem...Faktycznie ciekawe a jak tam u Ciebie? Cos juz wiecej wiadomo?
No coz, oby nie wiecej niz 2 daj koniecznie znac po wizycie a jak sie czujesz z objawami? Porownywalnie do ostatniej ciazy?Jutro pierwsza wizyta... więc zobaczymy ile tam sztuk się kryje tym razem...
Heda
Objawów żadnych tak jak w pozostałych 2 ciążach. Pochwalę się jutro [emoji4]No coz, oby nie wiecej niz 2 [emoji14] daj koniecznie znac po wizycie a jak sie czujesz z objawami? Porownywalnie do ostatniej ciazy?
adunnnia90
Ojej Zuzik już tak daleko[emoji33] jeszcze jeszcze troszkę i będziesz tulic maleństwa [emoji7] imiona wybrane? U nas od samego poczatku dziewczynka większa o ok 4-5 dni, 200-300g. A teraz brat prawie o 1,5kg ciezszy [emoji87] [emoji4]Witaj!
U mnie różnica od początku jest około tygodnia. Trafiłam na ten wątek dokładnie z takim samym pytaniem jak Twoje. U mnie już 30t6d i nadal dziewczynka mniejsza od braciszka. Też ciąża 2k2o, przepływy w normie, wiec po każdym usg gin mnie uspokaja, że taki urok malej kobietki.
Trzymam kciuki za Was. Życzę spokojnej ciąży do samego końca. I gratuluje!!!! [emoji173] [emoji173]
reklama
Podziel się: