O kurcze to masz pelne rece roboty juz teraz, a jak blizniaki sie urodza to juz w ogole jak przyjelas wiadomosc o bliznietach? bo my tutaj to roznie (np ja srednio sie cieszylam na poczatku dopoki sie nie oswoilam z ta myślą)Znam to
Najstarszy jest Edward. Skończył 5 lat końcem kwietnia. W listopadzie Geogre skończy 4 lata. No i oczywiście, najmłodsza Elizabeth, która skończyła 11 sierpnia pół roku.
reklama
Halszka_00
Fanka BB :)
Super witamy to prawie tak jak ja...tylko u mnie Marcin 4, Julian 3, no i Czarek, który miałby 1,5roku, ale niestety a teraz dwójka w brzuchu, gdzie podobno jest parka
Moje gratulację! Chyba też chciałabym mieć parkę
Halszka_00
O kurcze to masz pelne rece roboty juz teraz, a jak blizniaki sie urodza to juz w ogole jak przyjelas wiadomosc o bliznietach? bo my tutaj to roznie (np ja srednio sie cieszylam na poczatku dopoki sie nie oswoilam z ta myślą)
Bliźnięta były dla mnie sporym szokiem, bo występują one w bardzo dalekiej rodzinie
Zawsze chcieliśmy z mężem dużą rodzinę, chociaż żadne z nas nigdy o bliźniakach nie myślało. Byłam pewna, że lekarz sobie ze mnie żartuję Do tej pory wiemy jedynie mąż i ja.
To prawda, że ręce pełne roboty, ale na szczęście ktoś na świecie wymyślił nianie i jeszcze się nigdy nie zawiedliśmy.
Halszka_00
Możecie coś o sobie powiedzieć? Bo trochę ciężko przeczytać kilkadziesiąt stron
mama płci męskiej
A teraz ja mam pytanko kiedy czułyście pierwsze ruchy?
Halszka, ile masz lat? Będziesz miała prawdziwe przedszkole w domu.
Ja mam synka 7 lat. Również chcieliśmy mieć więcej. Ale los zdecydował inaczej. Przeszliśmy ciężką drogę, długo nie udawało się,dwie stracone ciąży,jedna z których w 17 tc. w styczniu, w kwietniu zatrzymana, a teraz taka niespodzianka. Jak na razie wszystko dobrze. I aby tak pozostało. My rodzinie powiedzieliśmy po 15tc. Ale tylko najbliższej. I jedna koleżanka wie.
Ja mam synka 7 lat. Również chcieliśmy mieć więcej. Ale los zdecydował inaczej. Przeszliśmy ciężką drogę, długo nie udawało się,dwie stracone ciąży,jedna z których w 17 tc. w styczniu, w kwietniu zatrzymana, a teraz taka niespodzianka. Jak na razie wszystko dobrze. I aby tak pozostało. My rodzinie powiedzieliśmy po 15tc. Ale tylko najbliższej. I jedna koleżanka wie.
mama płci męskiej
Ja już napisałam mogę jeszcze dodać, że jestem dokladnie dziś w 14t1d. Czyli też niedawno dołączyłam do grupyMożecie coś o sobie powiedzieć? Bo trochę ciężko przeczytać kilkadziesiąt stron
Aha i ja zawsze marzyłam o bliźniętach, ale niestety życie nam się bardzo źle potoczyło- najpierw poroniłam w 9tyg a później Czaruś umarł jak miał niecałe 3miesiace: miał ciężką wadę serca i już nie chcieliśmy mieć więcej dzieciaczków..., Ale teraz jestem bardzo szczęśliwa, bo tłumaczę sobie to tak, że Bóg chciał nam to wynagrodzić Myśmy też jeszcze nikomu nie mówili, że będzie dwójka
Ostatnia edycja:
Ja czulam w 16tc w pierwszej ciazy, teraz z blizniakami juz w 14 a w 16 juz bylo widac przez brzuch jak kopiaA teraz ja mam pytanko kiedy czułyście pierwsze ruchy?
Ja mam synka 20msc. To moja druga ciaza i beda znowu chlopcy u mnie jutro juz 31tc+0d, w te upaly z brzucholem ciezko funkcjonować, mam juz prawie wszystko gotowe dla maluchow. Dzisiaj układałam w szafie ubranka te najmniejsze <3 troche Wam zazdroszcze ze bedziecie miec zimowe ciazeMożecie coś o sobie powiedzieć? Bo trochę ciężko przeczytać kilkadziesiąt stron
reklama
mama płci męskiej
Ciekawe kiedy ja poczuję mam nadzieję, że jak najszybciej, bo w głowie krąży tyle złych myśli...Ja czulam w 16tc w pierwszej ciazy, teraz z blizniakami juz w 14 a w 16 juz bylo widac przez brzuch jak kopia
Podziel się: