reklama
Ewa J
Zaciekawiona BB
Ja mam w ramach NFZ , teraz mialam usg i pappa, na usg wszystko Ok pappa nie wiem jeszcze ale pewnie z racji wieku ( 41 ) bedzie zly. Boje sie wyniku i czy nie beda chcieli punkcji . Chcialam zrobic odpłatnie test nifty ale przy bliźniakach to troche bez sensu
Luiza.
Fanka BB :)
Jak na USG masz wszystko w porządku, to raczej pappą nie ma co się przejmować. Ja miałam również na NFZ, też wiek (tylko, że ja mam skończone 35). I na usg było wszystko ok, ale same wyniki pappa, jak to ujęła lekarka były w średniej granicy ryzyka wystąpienia jakiejś wady, ale że badanie wyszło super, to punkcję żeśmy odrzuciły.
Ależ nie szkodziPrzepraszam , ze na „ ty „ napisalam
reklama
ania_ka87
Fanka BB :)
Jutro mam cc powiedzcie mi czy zakładanie i zdejmowanie cewnika boli? I to wkłucie do znieczulenia ? :-/
Kochana nic sie nie boj nic nie boli i nic nie czujesz przy wyjmowaniu tez nie boli naprawde cesarka to jest luuuzik jakbys miala jakies pytania to pisz
U mnie pięciolatek prędzej zrozumie, że ja się źle czuję niż szesnastolatek. Najgorsze jest to, że podwórko mamy pod domem, a ta małą/duża bestia nie chce z małym iść na dwór... Ja za miesiąc nie wiem czy dam radę tak rześko z 3 piętra złazić, na dwór doczłapać, a potem znowu na 3 piętro się wdrapać, bez windy Ale my mamy musimy dać radę
jak ja Wam zazdroszcze tych chodzacych i rozumnych juz dzieci....
moi nic nie rozumieja a Stasiu na podworku co chwila lezy i trzeba go podnosic a moj wozek razem z dziecmi to jakies 50 kg do pchania a pcham codziennie.... to jest zycie
Podziel się: