reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Filip smieje się w glos

Załączniki

• WP_20180404_08_16_23_Pro.jpg
    WP_20180404_08_16_23_Pro.jpg
    591,7 KB · Wyświetleń: 148
reklama
@E W E L I N A moim zdaniem tak bedzie lepiej... po co masz sie stresowac :) cesarka nie jest taka straszna jak i dochodzenie do siebie po niej ;) jakbys miala jakies pytania to juz mialam dwie wiec...;) trzymam za Was kciuki i jestem pewna ze bedzie dobrze :) odprez sie i sprobuj wyspac mimo tego ktg bo niewiadomo jak to potem bedzie ;) ja od 3 lat calej nocy nie przespalam wiec korzystaj :D

Witam wszystkie mamy. Kluchy piękne Orchidea81. Jestem w 4 miesiącu ciąża bliźniacza, mam juz dwójkę dzieci ale wypadłam z tematu całkiem, wiec prosze o kazda rade jaka wam przyjdzie do glowy . Aktualnie zaczyn gromadzić wyprawkę bo nie wiem jak sie bede czula i czy nie bede lezec za jakis czas ? Nie wiem co kupic , tzn jakie smoki, kosmetyki itp. Nie chce sie zawalić zbędnymi rzeczami ale to co jest potrzebne i praktyczne musze kupic/ doradźcie . Jak sobie radzicie ? Ewa

Witam wszystkie mamy. Kluchy piękne Orchidea81. Jestem w 4 miesiącu ciąża bliźniacza, mam juz dwójkę dzieci ale wypadłam z tematu całkiem, wiec prosze o kazda rade jaka wam przyjdzie do glowy . Aktualnie zaczyn gromadzić wyprawkę bo nie wiem jak sie bede czula i czy nie bede lezec za jakis czas ? Nie wiem co kupic , tzn jakie smoki, kosmetyki itp. Nie chce sie zawalić zbędnymi rzeczami ale to co jest potrzebne i praktyczne musze kupic/ doradźcie . Jak sobie radzicie ? Ewa
Witaj! :)
Ja również mam dwójkę starszych dzieci i tak średnio pamiętam co kupować, bo przy obojgu tak na prawdę wszystko podostawałam.
Teraz z ubrankami to zaszalałam na allegro, kupiłam 2x spore paczki używanych ubranek, w których mam to co najpotrzebniejsze: body, kaftaniki, śpioszki, pajacyki, czapeczki, skarpetunie i niedrapki. Do tego kilka tetrowych pieluszek, pampersy, chusteczki nawilżane.
Kopsmetyki, to trzymam się nivea i bambino oraz hipp, smoczki NUK, butelki najpewniej NUK lub tommee tippee. A cała reszta, no podkłady dla mnie do szpitala, jakiaś pijamka ciążowa i do karmienia, podpaski, galotki, staniki, kapcie i szlafrok, szczotka do zębów, pasta, kubek dynamitu, szampon, żel i książki w czytniku :) ładowarka do telefonu... reszta wyjdzie w praniu.

reklama
Do góry