reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Aaaa... to Ty masz oddzielnie prowadzącego i oddzielnie specjalistę, sprytnie :-) to jak wpadniesz 28 to z niecierpliwości chyba rozniesiesz ten gabinet :-D a jaki będziesz miała duży przyrost wagi przez ten czas, więc nie ma tego złego ;-)

Wczoraj przyszła mi paczka z gemini i jestem zadowolona. Dziękuję dziewczyny za polecenie ;-)
He he musiała się zabezpieczyć by być pewna tego co mówi lekarz, że faktycznie tak jest :-) tak jestem o wiele spokojniejsza ufam im a to podstawa.

reklama
Witajcie!
Chyba pora się przywitać :)
Jestem w ciąży bliźniaczej, wczoraj trafiłam na IP z plamieniami. Plamienie nieznanego pochodzenia. Dostalam duphaston i mam leżeć. Na usg wyszło ze jeden z płodów jest mniejszy. Jeden ma 1.58cm ( 8t1d ) a drugi 1.24cm ( 7t3d). Lekarka nic nie sugerowała, ale ja oczywiście się martwię. Jestem w 8t2d.
Co myślicie na ten temat?
Hej @zuzik85 kochana nie martw się niepotrzebnie. U mnie od samego początku 6 dni różnicy na każdym usg było a dziś zobacz jakie szkraby[emoji4] będzie wszystko dobrze. CZYTAM Twoje posty na bieżąco. Jak będziesz miała jakieś pytania wątpliwości pisz śmiało priv [emoji8]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie widzę Cię :-D jakaś taka jestem dzisiaj rozentuzjazmowana (cieżko napisać, a co dopiero to wypowiedzieć :-)) i nie chce mi sie spać. Leżę i czytam wszystko co w necie piszczy ;-)
Ja też już przeczytałam jak maluszki rozwijaja się w 35tc i już sama nie wiem, co mam robić, żeby jeszcze zasnąć.
U mnie euforia miesza się z panika:D liczę w myślach, czy wszystko mam, co jeszcze przygotować itd itp

Ja też już przeczytałam jak maluszki rozwijaja się w 35tc i już sama nie wiem, co mam robić, żeby jeszcze zasnąć.
U mnie euforia miesza się z panika:D liczę w myślach, czy wszystko mam, co jeszcze przygotować itd itp
Skądś to znam! Te wszystkie artykuły o tygodniach ciąży. Wszędzie piszą to samo ale i tak czytam i się tym karmię :-) a my jesteśmy coraz bliżej końca. Też na zmianę cieszę się i denerwuję im bliżej porodu :-) o już ziewam, chyba zaraz zasnę. Już nie myśl tyle i idź spać, kochana. Jutro firanki same się nie uszyja hehe :-D dobrej reszty nocki :-)))

Skądś to znam! Te wszystkie artykuły o tygodniach ciąży. Wszędzie piszą to samo ale i tak czytam i się tym karmię :-) a my jesteśmy coraz bliżej końca. Też na zmianę cieszę się i denerwuję im bliżej porodu :-) o już ziewam, chyba zaraz zasnę. Już nie myśl tyle i idź spać, kochana. Jutro firanki same się nie uszyja hehe :-D dobrej reszty nocki :-)))
Nawet maszyna do szycia mi się zbubtowala hihi. A brakło mi jakieś 15min, żeby skończyć! Kolorowych snów;)

Ło matko dziewczymy faktycznie nocne marki z was choc zapewne jak bede juz niedaleko koncowki to tez spac nie bede migla ale za to teraz korzystam ile moge i po wczorajszym popoludniu pelnym nerwow jakie zapewnil mi syn zostalam oddelegowana do lozka przez meza o godz 19 i tylko raz na siusiu wstawalam i tak do 6 rano :laugh2::laugh2:och a glodna sie obudzilam :-Dmilego i spokojnego dnia

reklama
Do góry