reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Aaaa... to Ty masz oddzielnie prowadzącego i oddzielnie specjalistę, sprytnie :-) to jak wpadniesz 28 to z niecierpliwości chyba rozniesiesz ten gabinet :-D a jaki będziesz miała duży przyrost wagi przez ten czas, więc nie ma tego złego ;-)

Wczoraj przyszła mi paczka z gemini i jestem zadowolona. Dziękuję dziewczyny za polecenie ;-)
He he musiała się zabezpieczyć by być pewna tego co mówi lekarz, że faktycznie tak jest :-) tak jestem o wiele spokojniejsza ufam im a to podstawa.

reklama
Witajcie!
Chyba pora się przywitać :)
Jestem w ciąży bliźniaczej, wczoraj trafiłam na IP z plamieniami. Plamienie nieznanego pochodzenia. Dostalam duphaston i mam leżeć. Na usg wyszło ze jeden z płodów jest mniejszy. Jeden ma 1.58cm ( 8t1d ) a drugi 1.24cm ( 7t3d). Lekarka nic nie sugerowała, ale ja oczywiście się martwię. Jestem w 8t2d.
Co myślicie na ten temat?
Hej @zuzik85 kochana nie martw się niepotrzebnie. U mnie od samego początku 6 dni różnicy na każdym usg było a dziś zobacz jakie szkraby[emoji4] będzie wszystko dobrze. CZYTAM Twoje posty na bieżąco. Jak będziesz miała jakieś pytania wątpliwości pisz śmiało priv [emoji8]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie widzę Cię :-D jakaś taka jestem dzisiaj rozentuzjazmowana (cieżko napisać, a co dopiero to wypowiedzieć :-)) i nie chce mi sie spać. Leżę i czytam wszystko co w necie piszczy ;-)
Ja też już przeczytałam jak maluszki rozwijaja się w 35tc i już sama nie wiem, co mam robić, żeby jeszcze zasnąć.
U mnie euforia miesza się z panika:D liczę w myślach, czy wszystko mam, co jeszcze przygotować itd itp

Ja też już przeczytałam jak maluszki rozwijaja się w 35tc i już sama nie wiem, co mam robić, żeby jeszcze zasnąć.
U mnie euforia miesza się z panika:D liczę w myślach, czy wszystko mam, co jeszcze przygotować itd itp
Skądś to znam! Te wszystkie artykuły o tygodniach ciąży. Wszędzie piszą to samo ale i tak czytam i się tym karmię :-) a my jesteśmy coraz bliżej końca. Też na zmianę cieszę się i denerwuję im bliżej porodu :-) o już ziewam, chyba zaraz zasnę. Już nie myśl tyle i idź spać, kochana. Jutro firanki same się nie uszyja hehe :-D dobrej reszty nocki :-)))

Skądś to znam! Te wszystkie artykuły o tygodniach ciąży. Wszędzie piszą to samo ale i tak czytam i się tym karmię :-) a my jesteśmy coraz bliżej końca. Też na zmianę cieszę się i denerwuję im bliżej porodu :-) o już ziewam, chyba zaraz zasnę. Już nie myśl tyle i idź spać, kochana. Jutro firanki same się nie uszyja hehe :-D dobrej reszty nocki :-)))
Nawet maszyna do szycia mi się zbubtowala hihi. A brakło mi jakieś 15min, żeby skończyć! Kolorowych snów;)

Ło matko dziewczymy faktycznie nocne marki z was choc zapewne jak bede juz niedaleko koncowki to tez spac nie bede migla ale za to teraz korzystam ile moge i po wczorajszym popoludniu pelnym nerwow jakie zapewnil mi syn zostalam oddelegowana do lozka przez meza o godz 19 i tylko raz na siusiu wstawalam i tak do 6 rano :laugh2::laugh2:och a glodna sie obudzilam :-Dmilego i spokojnego dnia

reklama
Do góry