Aniutek89
Fanka BB :)
Pewnie ze tak, nie dość że ogrom miłości i uwagi od mamy to jeszcze między sobą
Ja mam trzylatka, cycek mamusi straszny i ciekawa jestem jak to będzie gdy w domu pojawi się maleństwo..a może dwójka
Lekarz dał mi tylko skierowanie na usg i kazał wspomnieć o "zawahaniu" przy poprzednim badaniu.
Nie spojrzał nawet na zdjęcie :/ zaczynam mieć wątpliwości czy dobrze ze go wybrałam na prowadzącego...
Chcialam jeszcze tego samego dnia jechac na usg ale w piątki wszędzie do 11-12 tylko robią..więc pozostaje czekać do poniedziałku. Przez weekend poszukam jakiegoś najlepszego w pobliżu i mam nadzieje że mnie dokładnie przeswietli
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze możesz zmienić prowadzącego. Dziewczyny już tez tak robiły. Ja akurat nie zmianiałam, choć na pierwszych dwóch wizytach prawie doprowadził mnie do łez z nerwów :-) ale to też hormony. Teraz sie cieszę, bo mój lekarz jest bardzo konkretny, wygadany, zapobiegliwy i szczery, aż do bólu nie raz, ale to dobrze. Wybierałam lekarza pod względem opinii w necie, ale spośród tych, którzy pracują w szpitalu w którym chcę rodzić. To był podstawowy warunek dla mnie. Moja szwagierka narzekala na swojego lekarza prowadzącego, bo chociaż pracował w szpitalu i znał jej ciążę to był mało konkretny i wszystko musiała z niego wyciągać, co jest dużym minusem. Dlatego cieszę się że prowadzi mnie taki gaduła :-) ależ jestem ciekawa co to u Ciebie będzie :-)