adunnnia90
Fanka BB :)
A za tydzień który będziesz miała tc? To obydwie powitamy w przyszłym tygodniu maluszki [emoji4]@Necia0 nie zdążyłam napisać wcześniej, ale po tym poście o skurczach wiedziałam, że już rodzisz. Gratulacje. Fajnie, że dzieci zdrowe. Dodałeś mi otuchy.
Dzisiaj rano miałam mierzone dzieci. Wyszło u chłopczyka 2500, ale u dziewczynki z małowodziem 2000g. Ma podobno mniejsze łożysko. Skoro wszystko jasne chciałam wydebic wypis do domu, ale się nie zgodzili. Później przy kolejnym obchodzie, powiedzieli że nie mogą ryzykować ze względu na Hanię i za tydzień CC. Strasznie się przejęłam, bo 2000g to waga piórkowa. Ale jeszcze trochę przytyje. Bałam się, że będę miała duże problemy, ale skoro u Neci dobrze, to jest nadzieja dla mnie
Dzisiaj też miałam skurcze jak robili mi KTG. Hania miała czkawkę, Wiktor kopał i podobno to dla tego. Skurcze miałam do 200. Teraz też czuję, że mam i dostałam nospe. Chociaż z rana byłam oburzona, że mi dają i nie chciałam połknąć. Ale wczoraj też miałam taki wykres tylko nie wiedziałam co to znaczy.
@Shamel trzymam kciuki, żebyś wytrwała jak najdłużej dla dobra maluszków. Masz ty biedna przeboje.
Wczoraj mi mówili, że mam leżeć do Bożego Narodzenia, a teraz dają mi tydzień.
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom