reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczyny wczoraj około godziny 14 przyszly na świat moje córeczki. Akcja bardzo niespodziewana. Obie czują się dobrze, samodzielnie oddychaja i sa bardzo lakome;) Widzialam je tylko na zdjęciu bo się dogrzewają, a ja dochodzę do siebie po cc. Adrianna 2640g 52 cm i Laura 2740g 54 cm. Są przeslodkie bo widzialam zdjecia i filmy nagrane przez męża :) Rodzina jest nimi zachwycona:)Zobacz załącznik 830991 Zobacz załącznik 830992
Gratulacje śliczne dziewczynki i jakie duże [emoji4] dużo zdrówka dla Waszej trojki

A akcja niespodziewana czyli typu odeszły mi wody? Aż normalnie się dziś zestresowalam... Ty miałaś termin na 28 ja mam na 29. Ty miałaś iść do szpitala 11 a ja mam iść 12. A Ty juz jesteś Mamusia [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Mamuśki. Aaalee długo mnie nie było. Przepraszam, że tak znikłam. Widzę, że nie tylko ja cieszę się już moimi Skarbami. Z serca gratuluję
U nas dzień za dniem. Tobiasz wyszedł ze szpitala po 2 tyg, Sara po 3. Teraz już rutyna dnia codziennego. U Młodego walczymy z dyschezją i anemią u Sary. Bywa ciężko, ale trzeba to przetrwać. Kocham moje dzieci nad życie. Są chwilę, że potrzebuje pomocy ze strony innych, ale ogólnie nie jest tak strasznie z bliźniętami jak myślałam, że będzie.
Trzymam kciuki za Was wszystkie
Fanie że się odezwalas[emoji4] super że już w komplecie w domku jesteście. To nie takie straszne bliźniaki jak je maluja[emoji6]?

@jadorek, @Alina1987 czy Wy też się już tak stresujecie tym wszystkim jak ja?
Necia ja dzisiaj od drugiej w nocy jak się obudziłam na siku już nie zasnęłam.. w głowie coraz więcej myśli, na dodatek wczoraj mojej przyjaciółce i ciotce śniło się, że właśnie wczoraj urodziłam. Aż torbę dla dzieci po tym spakowałam..
Termin mam dzień przed Olą, więc jak zobaczyłam w nocy, że urodziła to już w ogóle o spaniu mogłam zapomnieć..
Mam nadzieję, że dZieci poczekają do wtorku, jak już bede w szpitalu niech się dzieje co chce:)

Ola, gratulacje, przepiękne dziewczynki! Dużo zdrowia dla dzieci i dla Ciebie.

Dziewczyny, dzięki za miłe przywitanie i dodanie otuchy. Troszkę mnie uspokoiłyscie. Cieszę się bardoe, że moje bąbelki mają osobne domki

Spokojnie czekam na kolejna wizytę.

A mogę zapytać jak wasze brzuchy? Faktycznie takie ogromne? Ja w 3 miesiacu i już widać.

Dziewczyny, dzięki za miłe przywitanie i dodanie otuchy. Troszkę mnie uspokoiłyscie. Cieszę się bardoe, że moje bąbelki mają osobne domki

A mogę zapytać jak wasze brzuchy? Faktycznie takie ogromne? Ja w 3 miesiacu i już widać.
Ja mam duży brzuch. Jak znajomi mnie widzą to się śmieją szczególnie teściowa i szwagierka, a moja mama mówi, że takiego dużego nie widziała.
Na tych stronach są nasze zdjęcia:
Link do: Ciąża bliźniacza
Link do: Ciąża bliźniacza

Necia ja dzisiaj od drugiej w nocy jak się obudziłam na siku już nie zasnęłam.. w głowie coraz więcej myśli, na dodatek wczoraj mojej przyjaciółce i ciotce śniło się, że właśnie wczoraj urodziłam. Aż torbę dla dzieci po tym spakowałam..
Termin mam dzień przed Olą, więc jak zobaczyłam w nocy, że urodziła to już w ogóle o spaniu mogłam zapomnieć..
Mam nadzieję, że dZieci poczekają do wtorku, jak już bede w szpitalu niech się dzieje co chce:)

Ja także w kółko o tym myślę, a jeszcze wczoraj mój szwagier dzwonił i mówi że miał jakiś dziwny sen i chciał zapytać czy wszystko w porządku. Jakiś taki strach mi cały czas towarzyszy...

U mnie długo wogole brzucha nie było widać. Teraz mam a moja położna mówi że brzuch mam jak u kobiety w pojedynczej ciąży na tym etapie [emoji6]

reklama

Witam w naszym gronie kolejna mamunie :)
Jak dla mnie w stosunku do wcześniejszych ciąż, dość spory. U mnie pojawił się dopiero we wrzesnie, wcześniej nikt nie wiedział w pracy że jestem w ciąży. Za to później rósł niemalże z tygodnia na tydzień w błyskawicznym tempie ;)

Do góry