reklama
Super,gratulacje mnie wlasnie moje dziewczynki obudzily i spac nie moge. Cisną mnie na pęcherz. Wszystkiego dobrego.Cześć dziewczyny :-) Jestem po wizycie, 20 tydzień i 1 dzień więc tak jak obiecałam piszę:-) Wszystko jest dobrze, po przygodach ze szpitalem itd. okazało się, że nie ma powodów do zmartwień, a szyjka się nie skraca.To mnie cieszy najbardziej. No i w końcu poznaliśmy płeć!;-) Będą dwie dziewczynki:-) Bardzo się starały ten fakt ukryć, ale udało się zobaczyć;-) Ściskamy Was mocnoooo i życzymy samych dobrych wiadomości !!!!!:-)
Kaska_96
Fanka BB :)
Hej. Ja na wizycie byłam w zeszłym tygodniu i moje maleństwa ważyły córeczka 700g a synek 780g.
Teraz już pewnie o wiele więcej.
Lekarka mówiła że wszystko jest w porządku oprócz zmiękczonej szyjki, ale narazie długa i zamknięta więc się nie denerwuje. Mówiła mi że muszę jeszcze z 2 miesiące przetrzymać mam nadzieję że się uda. Obecnie 27 tc (26+6)
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz już pewnie o wiele więcej.
Lekarka mówiła że wszystko jest w porządku oprócz zmiękczonej szyjki, ale narazie długa i zamknięta więc się nie denerwuje. Mówiła mi że muszę jeszcze z 2 miesiące przetrzymać mam nadzieję że się uda. Obecnie 27 tc (26+6)
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Shamel
cześć dziewczyny, jak przetrwałyscie upały? ja ledwo ;/ okropnie było a na samą myśl o kolejnej fali mam dość byłam wczoraj na usg dzieciaczki rosną ładnie już 10tydzien 2dzień i mają po 3,4cm
dziewczyny ile przytyłyście do tej pory? bo ja narazie 1kg ale boje sie ze to rozchula za bardzo.
dziewczyny ile przytyłyście do tej pory? bo ja narazie 1kg ale boje sie ze to rozchula za bardzo.
Ja na prenatalnych jeszcze nie wiedziałam. Dopiero ok 17 tygodnia Maluchy okazały się być chłopcem i dziewczynką [emoji4]aa i w którym tyg dowiedziałyście o płci? ja sie już doczekać nie moge za 2 tyg mam prenatalne więc po cichu licze ze coś sie dowiem
Shamel
Necia - 3,5kg to malutko to Twoja pierwsza ciąża? moja druga, mma córeczkę Alicję 2latka za niedługo skończy, w pierwszej ciąży przytyłam ok 10kg, ale do najchudszych nie należę (mam 173cm wzrostu i waże już 78kg )
co do brzuszka to mam wrazenie, że już go widze
co do brzuszka to mam wrazenie, że już go widze
reklama
Shamel
w ogóle mam tyle pytań w głowie odkąd dowiedziałam się ze będą bliźniaki, może Wy macie jakieś dobre odpowiedzi:
-łóżeczka: jedno czy dwa od razu?
-karmienie w nocy: jak to ogarnąć? spać z nimi -strach, ale jak inaczej to zrobić, nie wiem
-pomoc teściowej: fajnie, ale u nas 2 pokoje 52m, jak my sie pomieścimy, czy faktycznie trza będzie dodatkowej pary rąk?
-aktywność: na ile można ćwiczyć, normalnie funkcjonować, skoro ciążą zagrożona?
ehh, martwie się jak to ogarnąć wszystko..
-łóżeczka: jedno czy dwa od razu?
-karmienie w nocy: jak to ogarnąć? spać z nimi -strach, ale jak inaczej to zrobić, nie wiem
-pomoc teściowej: fajnie, ale u nas 2 pokoje 52m, jak my sie pomieścimy, czy faktycznie trza będzie dodatkowej pary rąk?
-aktywność: na ile można ćwiczyć, normalnie funkcjonować, skoro ciążą zagrożona?
ehh, martwie się jak to ogarnąć wszystko..
Podziel się: