reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Witam nowa Mamusię[emoji9]

Ja dziś jadę do chrzesniaka na urodziny, ale nie wiem jak wytrzymam. Nogi mi strasznie puchną i bolą. Też tak macie? To dopiero 24 tydzień! Nic nie pomogą. Ani zimna woda, ani okłady chłodzące, a i leżenie z nogami w górze jakoś nie daje wielkich efektów. Do południa nie jest tak źle, a potem... masakra!
Ja mam to samo tak gdzieś od 25 tyg. Nogi jak bomby,to samo dłonie mi puchna i dretwieja [emoji17]

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to witaj w klubie. Czasami juz z tym nie wyrabiam, ale co zrobić.. .

A jak tam u Ciebie? Już w pełni po przeprowadzce? [emoji4]
Na szczęście już za mną...klucze zdane,gospodarz był zadowolony bo doprowadziła mieszkanie do czystości nie co Ci wcześniej, że w domu jak się wprowadzilam były nawet szczury! Teraz pięknie wszędzie czysto [emoji5]
Boże dziś cała noc męczył mnie ból krocza, i każdy krok sprawia mi ból. Mieliście tak ? Jutro mam wizytę na patologi...martwie się troche

A ja zadam może mniej dyskretne pytanie, bardziek wprost czy też Wam dokuczaj upławy? Lekarz mówi że to normalne a ja czuje dyskomfort z ich powodu...

A ja zadam może mniej dyskretne pytanie, bardziek wprost czy też Wam dokuczaj upławy? Lekarz mówi że to normalne a ja czuje dyskomfort z ich powodu...
U mnie przez całą ciąż a zero układów, ale nie raz czytałam że często w ciąży tak jest.

reklama
Cześć dziewczyny :-) Jestem po wizycie, 20 tydzień i 1 dzień więc tak jak obiecałam piszę:-) Wszystko jest dobrze, po przygodach ze szpitalem itd. okazało się, że nie ma powodów do zmartwień, a szyjka się nie skraca.To mnie cieszy najbardziej. No i w końcu poznaliśmy płeć!;-) Będą dwie dziewczynki:-) Bardzo się starały ten fakt ukryć, ale udało się zobaczyć;-) Ściskamy Was mocnoooo i życzymy samych dobrych wiadomości !!!!!:-)

Do góry