reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Drugą, pierwsza 4 lata temu niestety zakończyła się w 20 tygodniu prawdopodobnie z powodu niewydolności szyjki macicy :( więc teraz chodzę z duszą na ramieniu, ale muszę wierzyć że wszystko będzie dobrze :)
Wszystkim życzę miłego dnia! :)
Mam nadzieje,ze tym razem będzie dobrze wszystko i będziesz miała nagrodę w postaci dwóch maluszków :) zdrówka i miłego dnia!

reklama
Dawno mnie tu nie było może dlatego że kiepsko się czuje...wg usg minął mi już tydzień 29 z miesiączki 30. Upały dają mi w kość. Bardzo puchne,nie sypiam dobrze w nocy. Im bliżej tym mam dziwniejsze sny! A tu ok 6,7 tyg strasznie szybko czas mi leci. Na szczęście wózek już jest,ciuszki i kosmetyki przygotowane! Czeka mnie tylko pakowanie torby!zaopatrzylam się także w leżaczki bujaczki!

Wam dziewczyny życzę dużo odpoczynku i spokoju!

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Kapinka upały chyba dają nam wszystkim w kość, choć osobiście ja mniej je odczuwam kiedy są w dzień wolny niż kiedy pracuje. Jeszcze tylko troszkę i będziesz miała ciąża za sobą. Fajnie że już wszystko masz dla maluszków :) trzymaj się i dbaj o siebie :)

Edyta, trzymam kciuki żeby się pokazały :) ja idę w czwartek i też liczę na poznanie płci, zwłaszcza że zabieram swoje pociechy które też na to liczą i już nie mogą się doczekać ;) u mnie 19 tydzień

reklama
Witam nowa Mamusię[emoji9]

Ja dziś jadę do chrzesniaka na urodziny, ale nie wiem jak wytrzymam. Nogi mi strasznie puchną i bolą. Też tak macie? To dopiero 24 tydzień! Nic nie pomogą. Ani zimna woda, ani okłady chłodzące, a i leżenie z nogami w górze jakoś nie daje wielkich efektów. Do południa nie jest tak źle, a potem... masakra!

Do góry