reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

A właśnie dziewczyny jak jest u Was ze współżyciem? Bo ja czytałam na necie i oni zakazują a szczerze nie rozmawiałam na ten temat z lekarką. Mi libido spadło do zera[emoji45] a faceta mam mega wyrozumialego...
U mnie z seksem na początku było ok dużo śmiałam się do męża żeby korzystał bo później będzie gorzej niewiadomo czy będziemy mogli ze względu na szyjkę, byłam u lekarza w środę szyjka 4cm lekarz się śmiał do mnie że mąż może korzystać. Ale moje kochanie tyko się do mnie przytula i żyje w celibacie. Mówi że lepiej nie ryzykować.

reklama
Ja dziewczyny byłam wczoraj na krzywej cukrowej ale strasznie było mi niedobrze po niej. Dziś popołudniu mam endokrynologa . A teraz biorę się za prasowanie a mam 3 prania 8 kg -masakra [emoji21]miłego dnia dla was[emoji8]

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Kapinka, miłego prasowania! I co do tego, co pisałaś wcześniej... Podziwiam Cię bardzo i życzę Ci dalszej wytrwałości! Dajesz dzieciom dobry przykład i oby tak dalej :)

Oska305 Na początek może być jedno łóżeczko, ale potem polecają, żeby mieć jednak 2... Ja dostanę jedno duże i potem zobaczymy.

Natalia, jak się czujesz? Co dalej z Twoją wysypką?

Ja chodzę trochę przybita... Mam dużo do roboty na uczelni, koniec semestru, a jestem w lesie. Do tego upały ponad 30 stopni i jakiś tak dół. Poczytałam sobie wątek o bliźniakach i jestem przerażona. Dodatkowo będziemy mieć remont, możliwe, że do końca roku :O A ja jestem w 24tc... Nie wiem, chyba zamienimy się na mieszkania z rodziną, bo jak inaczej... Nie wysypiam się, nie mam na nic siły, a będzie tylko gorzej :(

Kapinka, miłego prasowania! I co do tego, co pisałaś wcześniej... Podziwiam Cię bardzo i życzę Ci dalszej wytrwałości! Dajesz dzieciom dobry przykład i oby tak dalej :)

Oska305 Na początek może być jedno łóżeczko, ale potem polecają, żeby mieć jednak 2... Ja dostanę jedno duże i potem zobaczymy.

Ja chodzę trochę przybita... Mam dużo do roboty na uczelni, koniec semestru, a jestem w lesie. Do tego upały ponad 30 stopni i jakiś tak dół. Poczytałam sobie wątek o bliźniakach i jestem przerażona. Dodatkowo będziemy mieć remont, możliwe, że do końca roku :O A ja jestem w 24tc... Nie wiem, chyba zamienimy się na mieszkania z rodziną, bo jak inaczej... Nie wysypiam się, nie mam na nic siły, a będzie tylko gorzej :(
Staram się jak mogę by być dla dzieci prxykladem[emoji16]na kiedy termin? Ja mam na 13.10 a synka urodziłam 12.10 [emoji16]zaraz po ślubie cywilnym też się przeprowadzamy do rodziców też się boję jak to ogarnę [emoji21]ale musimy dać rade

Staram się jak mogę by być dla dzieci prxykladem[emoji16]na kiedy termin? Ja mam na 13.10 a synka urodziłam 12.10 [emoji16]zaraz po ślubie cywilnym też się przeprowadzamy do rodziców też się boję jak to ogarnę [emoji21]ale musimy dać rade

Też mam termin na 13.10! Z USG 14.10., ale trzymam się 13.10., bo to trzynastego w piątek, nasza szczęśliwa data :)

Oj dziewczynki nastały ciezkie dni :( upał da nam w kość. Każdej bez wyjątku :sorry:

Wysypka średnio ja nawet nie wiem czy mogę to tak nazwać... ale muszę to znieść.
Remonty to dziadostwo w ciąży :( oszczędzaj się ile możesz. My zrobiliśmy malowaniem w listopadzie. I całe szczęście bo teraz to tego nie widzę. :hmm:

Dotarły łóżeczka. Mąż dziś może jutro będzie składał. Trudno będzie ciasno. :D
Czekam tez aż klime z piwnicy przyniesie. Wielkie to urządzenie ale zawsze trochę przyjemniej.

Hej Mamuśki. Byłam na usg i wszystko w porządku. Będziemy mieli Parkę[emoji7][emoji7]Nadal jestem w lekkim szoku. A teraz spałam dwie godziny, głowa mi pęka i jest mi źle. Nogi mnie bolą już kilka dni i chyba zaczynają puchnąć. Jutro dopiero 17 tyg. Czy to możliwe, ze to przez upały??

Hej Mamuśki. Byłam na usg i wszystko w porządku. Będziemy mieli Parkę[emoji7][emoji7]Nadal jestem w lekkim szoku. A teraz spałam dwie godziny, głowa mi pęka i jest mi źle. Nogi mnie bolą już kilka dni i chyba zaczynają puchnąć. Jutro dopiero 17 tyg. Czy to możliwe, ze to przez upały??
Myślę że wszystko możliwe. Gratuluję parki [emoji5]mnie też nogi pachną ale jak dłużej chodzę.

reklama

Hejka ja juz jestem z wątku o bliźniakach i nie jest tak źle :)
Odczytuje co tu u was aby wesprzeć was dobrym.slowem ale widzę, że sobie radzicie.
Ja mialam termin na pazdziernik ale urodzilam we wrzesniu 2016.
Jest ciężko przy.dwojce, a mam porpwnanie bo mam jeszcze starszą córkę ale do.ogarniecia.
Za to szczęścia co nie miara. Grunt aby dzieciaki byly zdrowe z całą resztą sobie poradzicie.
Trzymamy za was wszystkie.kciuki!
I pozdrawiam z moimi prawie 10miesięcznymi maluchami :)
To moje maluchy 5 dni po porodzie
1497985314-aaaaaa.jpeg

A tu z teraz
1497985361-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry