reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Natalia to moje pierwsze bliźnięta choć
poród będzie trzeci mam siedmiolatka i dzisiejszą solenizantke dwunastolatke :biggrin2:łóżeczko mam jedno pojedyncze i wózek też pojedynczy trochę więc wydatków mnie czeka

reklama
Dziękuję Oska Tak mam oszczędny tryb życia prowadzić zero podnoszenia, jakiegoś większego wysiłku no i zero seksu (co bardzo nie na rękę mężowi) :baffled: Ale rozumie ze dobro dzieci teraz najważniejsze pozdrawiam i miłej niedzieli ;)

poród będzie trzeci mam siedmiolatka i dzisiejszą solenizantke dwunastolatke :biggrin2:łóżeczko mam jedno pojedyncze i wózek też pojedynczy trochę więc wydatków mnie czeka
Dużo zdrówka dla córci [emoji9]u mnie też 3 ciąża, w domu 10-łatka i 8 -latek i też wydatki podwójne dlatego zaczęłam już kupować powoli wszystko. Damy rade[emoji6]

Będzie dobrze u mnie tak samo jak u ciebie 3poród 16latka i10latek teraz będą dwie dziewczynki jestem w ciąży jednokosmówkowej dwuowodnioej 28t+4d ;)

A ja jeszcze nie znam płci w czwartek mam badania prenatalne może coś się dowiem.Ja jestem w dwujajowej dwukosmówkowej więc i u mnie to może być różnie.Ale aby zdrowe były to narazie najważniejsze .dziękuję za życzenia

A właśnie dziewczyny jak jest u Was ze współżyciem? Bo ja czytałam na necie i oni zakazują a szczerze nie rozmawiałam na ten temat z lekarką. Mi libido spadło do zera[emoji45] a faceta mam mega wyrozumialego...

U mnie nie nawet opcji jakiegoś przytulania, bo męża nie ma. Jutro przylatuje, ale i tak sam zapowiedział, że się nie zbliży do mnie żeby krzywdy Niunkom nie zrobić. A i tak moje libido jak u Kapinki jest poniżej poziomu zero[emoji6]

Współżycie hmmm jeden raz w 16 lub 17 tyg. Seks może nieistniec. Męża dużo nie ma więc też specjalnie nie naciskal widzi jak się czuje. Teraz mamy zakaz tez od lekarza wiec luzik :-D

reklama
U mnie zakaz od lekarza,mąż również wyrozumiały ale codzienne dotykanko,Przytulanki muszą być.Chociaż tak jak i u was dziewczyny libido zerowe i prawdę mówiąc i to już mnie drażni,Ale sobie myślę niech sobie chociaż ;)poprzytula

Do góry