reklama
Witam. długo mnie nie było
Suelen przeogromne gratulacje jak teraz sprawa się ma? Kiedy do domku? Waga dziewynek jest super wiec pewnie już niedługio
Kapinka ja zaczynam juz kupować... Tz juz 2 tydzień... u mnie 23 +5 ale ja mam perspektywe leżenia w szpitalu od 30 tyg a chce wszystko sama
Witam nowe mamusie gratuluję.
Ja ostatnio zaczynam się coraz bardziej męczyć. Kręci mi się w głowie nieważne czy leżę siedzę ... wczoraj zrobiło mi się czarno przed oczami po wejściu do domu.
Dziewczynki szaleją w brzuchu okropnie
Przytylam 7.5 kg a to 23+5 boje sie co to będzie później...
A jeszcze wybieram się na trzecie prenatalne około 28 tyg ... bylyscie?
Czytam o Tobie i jak bym o sobie czytała też 23+ 5 i też 7,5 kg na plusie. Ostatnio też już dwa razy mi się ciemno zrobiło i podłączali mnie do kroplówki. A jak Twoje wyniki krwi ??bo u mnie anemia i to osłabienie może się stąd brać. I lekarz też mnie zaprosił na trzecie prenatalne pod koniec czerwca więc też jakoś w okolicach 28 tyg. A czemu masz leżeć w szpitalu już od 30 tyg ??
Ogromne gratulacje. Wycałuj Skarby od forumowej ciotki[emoji7] To nie miałaś cesarki? Obyś szybko doszła do siebie i w już w domu mogła cieszyć się ze swoich Księżniczek [emoji7] [emoji7] [emoji8]
Suelen to wspaniałe wieści. A mała
napewno zacznie przybierać. Spadek nie jest taki chyba duży.... oby do piątku
Nadia 1190 to widziś z chyba takie uroki tych tygodni u mnie wyniki dobre. Długi czas z anemi wychodziłam ale się udało. Teraz raz dziennie żelazo i jest dobrze.
Ja w pierwszej ciąży miałam stan p.rzucawkowy Jasiowi spadło tętno i musieli go wyciągnąć szybko właśnie w 30 tyg. Boje się powtórki codziennie kilka razy badam ciśnienie i co dwa tyg mocz czy białko się nie pojawia.
Zastanawia mnie i trochę martwi waga moich dziewczyn. W 21 tyg na prenatalnych miały powiedzmy ze ok. 500/600 gram a tydzień temu lekarz sprawdzał to nic nie urosły... może to różnica w pomiarach? Nie wiem teraz go przycisne aby pożądnie zbadał. Idę za tydzień. A twoje maluszki ile ważą?
napewno zacznie przybierać. Spadek nie jest taki chyba duży.... oby do piątku
Nadia 1190 to widziś z chyba takie uroki tych tygodni u mnie wyniki dobre. Długi czas z anemi wychodziłam ale się udało. Teraz raz dziennie żelazo i jest dobrze.
Ja w pierwszej ciąży miałam stan p.rzucawkowy Jasiowi spadło tętno i musieli go wyciągnąć szybko właśnie w 30 tyg. Boje się powtórki codziennie kilka razy badam ciśnienie i co dwa tyg mocz czy białko się nie pojawia.
Zastanawia mnie i trochę martwi waga moich dziewczyn. W 21 tyg na prenatalnych miały powiedzmy ze ok. 500/600 gram a tydzień temu lekarz sprawdzał to nic nie urosły... może to różnica w pomiarach? Nie wiem teraz go przycisne aby pożądnie zbadał. Idę za tydzień. A twoje maluszki ile ważą?
Trójpaczek
Fanka BB :)
Gratulacje! Zdolna mamusia [emoji4][emoji11]
malinowa92
Fanka BB :)
Noi jak tam?? Jak małe ile ważą? Stres jest ?Anita, cukry już dobrze. Uspokoiły się. Teraz tylko ogarnąć nerwy i stres bo zostały 3 dni!!!
reklama
Witam wszystkie Mamusie te rozpakowane i te nie. Tym rozpakowanym gratuluję. Jeszcze się tutaj nie udzielałam,więc jestem w 22 tyg. Ciąża 1k2o. Widzę, że w zbliżonym tygodniu jestem z Natalią i Nadią1190. U mnie póki co wszystko ok. Zazdroszcze Wam wagi bo ja niestety na plusie mam już 12 kg.
Podziel się: