reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

No i co.... i nic.

Pchaly sie te moje gwiazdy na swiat, a teraz cisza. Zero. Jedyne co to plamie po zdjeciu szwu, a wlasciwie to bardzo brudze z duza iloscia jakiegos sluzu.

reklama
No i co.... i nic.

Pchaly sie te moje gwiazdy na swiat, a teraz cisza. Zero. Jedyne co to plamie po zdjeciu szwu, a wlasciwie to bardzo brudze z duza iloscia jakiegos sluzu.

U mnie dzień przed porodem też zaczął rózowo-brazowy śluz wypływać także może powoli obu ciebie się ruszy. Ale masz już zaplanowane CC na środę?

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

Ania 199 Witaj i gratuluję bliźniaków!
Jeśli chodzi o objawy to mogą wystąpić na początku a mogą tak jak u niektórych z nas dopiero na koniec się pokazać. Ja na początku miałam problemy z zasypianiem a po 4h musiałam wstać do pracy i byłam tam śpiąca, ospała i częściej musiałam coś przekasić. Zero mdlosci i wymiotów (chyba że po jakimś sztucznym napoju tymbark). Dopiero teraz pod koniec tak jak dziewczyny zgaga; problemy z zasypianiem oraz bolace krocze i zadyszka przy chodzeniu (jakbym 120kg ważyła a nie koło 70kg). Pamiętaj każda ciąża jest inna i objawy także więc się niczym nie przejmuj!

Suelen trzymam kciuki, oby udało się wam dorwać do środy!

Bulkaasia a jak u Ciebie po sterydach- lepiej z tymi cukrami?!

Dzien dobry :)

Dzis 22.05.2017r postanowily sie urodzic moje dziewczynki. Z lewej Izunia 2490g i 50cm, z prawej Uleńka 2500g 52cm

Przez cala noc meczyly mnie bole, o 5:50 odeszly mi wody i lozysko sie odklejalo, ale juz jest ok.

Porod 36t5d [emoji5][emoji5][emoji5]
1495436090-aaaaaa.jpeg

Suelen gratulacje, dziewczyny z super wagą :) witamy na pokładzie szczęśliwych mam :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję Suelen! Super ze wszystko jest dobrze i waga dziewczynek też piękna! Zycze szybkiego powrotu do zdrowia i wyjscia do domu!
Ps Przyszły na świat w urodziny mojego taty :tak:

Dzien dobry :)

Dzis 22.05.2017r postanowily sie urodzic moje dziewczynki. Z lewej Izunia 2490g i 50cm, z prawej Uleńka 2500g 52cm

Przez cala noc meczyly mnie bole, o 5:50 odeszly mi wody i lozysko sie odklejalo, ale juz jest ok.

Porod 36t5d [emoji5][emoji5][emoji5]
1495436090-aaaaaa.jpeg

Co za wiadomości z rana... Wchodzę na forum a tu fotka bliźniaczek. Gratulacje kochana. Super laski. Jak dla mnie wogóle nie podobne do siebie. I wcale nie takie malutkie jak to z USG wychodziło. Moje były by też dzisiaj 36t5d a waga 2500 i 2580 więc czy w brzuchu czy poza rosną podobnie...
A jak ty się czujesz?

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

reklama
Do góry