reklama
Heda
Fanka BB :)
U mnie dzień przed porodem też zaczął rózowo-brazowy śluz wypływać także może powoli obu ciebie się ruszy. Ale masz już zaplanowane CC na środę?
Ania 199 Witaj i gratuluję bliźniaków!
Jeśli chodzi o objawy to mogą wystąpić na początku a mogą tak jak u niektórych z nas dopiero na koniec się pokazać. Ja na początku miałam problemy z zasypianiem a po 4h musiałam wstać do pracy i byłam tam śpiąca, ospała i częściej musiałam coś przekasić. Zero mdlosci i wymiotów (chyba że po jakimś sztucznym napoju tymbark). Dopiero teraz pod koniec tak jak dziewczyny zgaga; problemy z zasypianiem oraz bolace krocze i zadyszka przy chodzeniu (jakbym 120kg ważyła a nie koło 70kg). Pamiętaj każda ciąża jest inna i objawy także więc się niczym nie przejmuj!
Suelen trzymam kciuki, oby udało się wam dorwać do środy!
Bulkaasia a jak u Ciebie po sterydach- lepiej z tymi cukrami?!
Jeśli chodzi o objawy to mogą wystąpić na początku a mogą tak jak u niektórych z nas dopiero na koniec się pokazać. Ja na początku miałam problemy z zasypianiem a po 4h musiałam wstać do pracy i byłam tam śpiąca, ospała i częściej musiałam coś przekasić. Zero mdlosci i wymiotów (chyba że po jakimś sztucznym napoju tymbark). Dopiero teraz pod koniec tak jak dziewczyny zgaga; problemy z zasypianiem oraz bolace krocze i zadyszka przy chodzeniu (jakbym 120kg ważyła a nie koło 70kg). Pamiętaj każda ciąża jest inna i objawy także więc się niczym nie przejmuj!
Suelen trzymam kciuki, oby udało się wam dorwać do środy!
Bulkaasia a jak u Ciebie po sterydach- lepiej z tymi cukrami?!
wehikulchrzanu
Aktywna w BB
Heda
Fanka BB :)
Co za wiadomości z rana... Wchodzę na forum a tu fotka bliźniaczek. Gratulacje kochana. Super laski. Jak dla mnie wogóle nie podobne do siebie. I wcale nie takie malutkie jak to z USG wychodziło. Moje były by też dzisiaj 36t5d a waga 2500 i 2580 więc czy w brzuchu czy poza rosną podobnie...
A jak ty się czujesz?
reklama
Podziel się: