reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Brzuszek rośnie nieubłaganie u mnie aż w szoku wszyscy są. A kiedy poczulyście ruchy?Bo niedawno miałam wrażenie że czuje ruchy, a teraz cisza...

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziewczyny jeszcze leżę,chyba jutro raniutko bede się podnosić, dziewczynki ok,leżą w inkubatorze,dostały 9 i 10pkt,mają 45 i 48cm,sama cesarka nie taka straszna,chociaż nie mogło mi się wkuc w kręgosłup,ogólnie po cesarce nie jest źle, tylko ta macica jak sie obkurcza to boli,a tu zdjęcia moich księżniczek zaraz po porodzie
1493059973-aaaaaa.jpeg
1493059998-aaaaaa.jpeg
1493060006-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Sikorka dziewczynki są perfekcyjnie ;) słodkości ♡♡Jakie imiona nadaliscie? :)

Heda dokładnie jak się masz?

Suelen a jak ty się trzymasz?

Dziewczyny jak z wyprawka? Kiedy zaczac? Łóżeczka i wózek kiedy... ? Nie wiem jak się zabrać za te wieksze sprawy... Boje się trochę. .. :sorry:

Sikorkaaa, Heda gratulacje. Sikorkaaa twoje dziewczyny tak podobne jak by się w lustrze odbijały, śliczne panny ☺. Szybkiego powrotu do siebie dziewczyny i żeby szybko maluchy już były z wami w domu.
Ktoś coś wie co u trójpaczka?

reklama
Heda Sikorkaaa GRATULACJE!!!!!
Super ze dzieci maja ponad 2kg!
Heda dałaś radę sn-podziwiam!
Sikorkaaa super ze same oddychają!
Cudowne kruszynki:tak:
Dziewczyny zyczę szybkiego powrotu do zdrowia i wyjscia do domu:tak:

Kapinka gratuluję ciąży bliźniaczej:)
Współczuję tych wszystkich dolegliwości-mnie tylko ból głowy strasznie męczył więc nie pomogę. Ja mam 2k2o.

Melponea to już jutro będziecie w domku!
Bardzo fajnie ze macie taką opiekę i tyle wam pokazują!

Następna to chyba Suelen się rozpakuje...

Natalia my wózek i łóżeczko po 23tyg kupiliśmy bo się trafiła okazja a tak to pewnie jeszcze później byśmy kupili.

Miłego dnia życzę

Do góry