Trójpaczek
Fanka BB :)
Hej dziewczyny [emoji11][emoji11][emoji11] miło, że o mnie pamiętacie [emoji4] U nas wszystko dobrze. Z dziewczynkami jestem w domu od 24 marca. Helenka wyszła dzień wcześniej ze szpitala. Ważą już po 3700 [emoji4] robią się pyzate [emoji4] urodziłam 4 marca więc były 3 tygodnie w szpitalu. Co do przybierania na wadze w szpitalu, to pamiętam, że nawet 150 gramów co dwa dni potrafiły przybrać, czasami nawet więcej. Z przybraniem na wadze nie było problemu, gorzej z tym karmieniem z butelki. W ogóle nie miały odruchu ssania, trzeba było je masować. Miały przez sondę i tak stopniowo uczyły się, ale to też kwestia tygodnia. Do teraz strasznie się męczą podczas karmienia ale tak już chyba musi być, w końcu to wcześniaki.
Bardzo rzadko tu bywam na forum bo brak czasu przy dwójce dzieci, chociaż i tak nie jest źle. Sama w tygodniu daje radę, śpią nawet czasami po 5 godzin [emoji4]
Gratulacje ślicznych dziewczynek [emoji4] fajnie, że razem mogą sobie leżeć w inkubatorze. Moje cały czas były osobno, od porodu. Dopiero w domu położyłam je obok siebie.
Co do wózka, to też mam bebetto, zaraz wstawię fote dzieci jakie już są duże kluski i fote wózka [emoji4]
Jak coś to pytajcie [emoji4]
Bardzo rzadko tu bywam na forum bo brak czasu przy dwójce dzieci, chociaż i tak nie jest źle. Sama w tygodniu daje radę, śpią nawet czasami po 5 godzin [emoji4]
Gratulacje ślicznych dziewczynek [emoji4] fajnie, że razem mogą sobie leżeć w inkubatorze. Moje cały czas były osobno, od porodu. Dopiero w domu położyłam je obok siebie.
Co do wózka, to też mam bebetto, zaraz wstawię fote dzieci jakie już są duże kluski i fote wózka [emoji4]
Jak coś to pytajcie [emoji4]