reklama
Zosia87
Fanka BB :)
Hej wszytskim. Ja jestem aktualnie w 23t3d 2o1k i będziemy mieli 2 chłopców [emoji7] powoli zaczynam kompletowac wyprawkę ale najgorzej jest z ciuszkami nie mam pojęcia jake rozmiary kupić mam już troszke rzeczy 50-56-62 ale ile czego trzeba jak czytam w internecie to różnie to bywa. Z tych bardziej obciazajacych kieszen rzeczy to mamy wózek bugaboo donkey twin, udalo mi sie znaleźć w dobrej cenie i dobrym stanie jeden fotelik z baza maxi cosi cabriofix z 2016 i teraz szukam drugiego, zainwestowałam w maszyne do robienia mleka baby brezza zeby w nocy sie nie meczyc jak juz przejdziemy na butelke a ze byla spora promocja to kupilam [emoji4] sterylizator na 6 butelek od avent za grosze uzywany dorwalam [emoji1] kupilam takze sleepyhead ten kokon do spania narazie jeden a jak sie sprawdzi bede szukala 2 i bujaczek baby björn ktory jest bardzo czuły na ruch nowy nie jest dosc tani ja znalazlam uzywany za dobra cenę i wczoraj zaczęłam szukac łóżeczek używanych i na jedno sie zdecyduje i dzisiaj mam dostac zdjęcie drugiego jak bedzie ok to tez wezme chociaz narazie bedziemy uzywac tylko jendego [emoji4] jeszcze w planie mam kupno niani z camera i termometru od braun thermoscan7 [emoji85] a wy jakie rzeczy macie już, jakie ciuszki kupujecie i co waszym zdaniem jest rzecza niezbędna?
Tutaj 21tydzien [emoji4]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Tutaj 21tydzien [emoji4]
Zosia87
Bardzo ladny ten wózek ale ja nigdy nie myslalam o wózku jeden nad drugim ale zastanawiamam sie takze nad tfk twinner twist duo [emoji4]
Nie tyle ze wyprobowalam co sasiadka ma i chwali, ponacalam sobie i jest ok.
Dualette fajny, piekne kolory, ale nie chcialabym aby jedno bylo nad drugim.
Zosia piekny brzusio imiona dla chlopcow wybrane?
Ja poki co robie liste wyprawkowa. I mam dylemat w butelkach, na start na pewno chce kupic dwie i nie wiem czy avent natural czy wybrac medele ze smoczkiem valm.
Ja poki co robie liste wyprawkowa. I mam dylemat w butelkach, na start na pewno chce kupic dwie i nie wiem czy avent natural czy wybrac medele ze smoczkiem valm.
Zosia87
Ja narazie butelek nie kupuje bo nie wiem czy sie przydadza ale zastanawiam sie nad antykolkowymi od Dr.Brows [emoji4]Nie tyle ze wyprobowalam co sasiadka ma i chwali, ponacalam sobie i jest ok.
Imion brak, narazie sa kluski ale na drugie beda mieli po dziadkach Henio i Grześ [emoji1]
malinowa92
Jaki brzucho już masz sporo rzeczy ale fakt w tym tyg ciąży sama.juz będę kompletowac wyprawkę bo nie wiadomo kiedy nagle może nas rozłożyć co do wózka chciałabym jeden obok drugiego.. ale wiem że tam jest mało miejsca i to mnie zniechęca i oczywiście nie wszędzie się mieszczą
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
bedablizniaki
Zaciekawiona BB
malinowa, ale ile Ci w tej gondoli pojeżdżą ? Do puki nie beda siedzieć czyli nie za długo,tez miałam dylemat ale to beda małe maleństwa wiec nie bedzie tak źle,my jak tylko beda siedzieć kupujemy spacerówkę,bo ta co mamy w zestawie to mi pewnie nie będzie wygodnie sie poruszać
reklama
malinowa92
No właśnie.. bo tej 3 w 1 jest nosidełko, gondola i spacerówka noi właśnie martwię się ze spacerówka będzie za wąska jak będą starsze :/
No tak w gondoli przecież wiecznie nie będą zobaczymy będę rozglądać się za używanymi. Niby ciotka mówiła że ktoś tam ma i popyta, ale nie wiadomo jaki ten wózek jest
No tak w gondoli przecież wiecznie nie będą zobaczymy będę rozglądać się za używanymi. Niby ciotka mówiła że ktoś tam ma i popyta, ale nie wiadomo jaki ten wózek jest
Podziel się: