Dziewczyny polecicie jakiś fajny wózek dla bliźniaków?? chyba najlepiej jeden za drugim, myślałam o bebetto 42 ale podobno jest strasznie długi i trudno się nim skręca, już mam w głowie taki mętlik, a chcieliśmy z mężem niedługo kupić
reklama
darunia0712
Fanka BB :)
Adb, moi są tak nieznośni ze mam ochotę wystawić ich za drzwi. Nie dość ze jedno drugiemu robi na złość to jeszcze starsza córka prowokuje wieczne hałasy z nimi. Istny dom wariatów.
Kamiladon, masz dobrze z mężem. Ja na swojego tez moge liczyć, niestety pracuje za granica i większość czasu go nie ma.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kamiladon, masz dobrze z mężem. Ja na swojego tez moge liczyć, niestety pracuje za granica i większość czasu go nie ma.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bedablizniaki
Zaciekawiona BB
bulkaasia to koniecznie musisz sobie wypróbować i pomacać te wózki,bo ja przetestowałam kilka to dla mnie za długie za ciężkie w skręcaniu i manewrowaniu,no i dziecka nie widać,ja troche sie bałam tego bo jak mu sie uleje to nie zobaczę,ale może dla Ciebie będzie wygodny :-) ale koniecznie potestuj.
reklama
bedablizniaki
Zaciekawiona BB
my mamy Tako duo line różowo szary,słodki bo będą dziewczynki,i ma szerokość gondol tylko 74 cm i wszędzie nim można wjechać,
Podziel się: