reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczyny polecicie jakiś fajny wózek dla bliźniaków?? chyba najlepiej jeden za drugim, myślałam o bebetto 42 ale podobno jest strasznie długi i trudno się nim skręca, już mam w głowie taki mętlik, a chcieliśmy z mężem niedługo kupić

reklama
Dziewczyny czasem ma się ochotę uciec od wszystkiego. Ale nie zmieniłabym tego na posiadanie jednego dziecka za żadne skarby świata. Co do wózka z czystym sumieniem mogę polecić tfk twinner twist duo.

Adb, moi są tak nieznośni ze mam ochotę wystawić ich za drzwi. Nie dość ze jedno drugiemu robi na złość to jeszcze starsza córka prowokuje wieczne hałasy z nimi. Istny dom wariatów.

Kamiladon, masz dobrze z mężem. Ja na swojego tez moge liczyć, niestety pracuje za granica i większość czasu go nie ma.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

;)bulkaasia to koniecznie musisz sobie wypróbować i pomacać te wózki,bo ja przetestowałam kilka to dla mnie za długie za ciężkie w skręcaniu i manewrowaniu,no i dziecka nie widać,ja troche sie bałam tego bo jak mu sie uleje to nie zobaczę,ale może dla Ciebie będzie wygodny :-) ale koniecznie potestuj.

reklama
Do góry