bedablizniaki
Zaciekawiona BB
termin mamy na koniec stycznia,w czwartek powie mi dokładnie kiedy mam sie stawić a ja tez musze kupić monitory oddechu,które polecacie bo na allegro jest kilka firm i jak człowiek sie nie zna to masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kamiladon, ja codziennie mam ochotę wyjsć, trzasnąć drzwiami i juz nie wrócić.
Darunia a jak tam Twoje dzieciaczki? Moje dziewczynki to takie łobuziaki, że szok.
Dziewczyny spokojnych ciąż Wam życzę. Z nostalgią wspominam ten okres. Dla mnie to był cudowny czas.
Ochotę to też mam ale przecież wiadomo,ze tego nie zrobię. Natomiast mam to szczescir, że moj mąż swietnie sobie radzi z dzieciakmi i nie ma.nic przeciwko temu, że czasem cały dom zostawiam na jego głowie aby nie zwariowaćKamiladon, ja codziennie mam ochotę wyjsć, trzasnąć drzwiami i juz nie wrócić.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk