Przeczytałam kilkadziesiąt pierwszych stron tego wątku i były dziewczyny z taką samą ciążą. Przez cały czas były w dobrym humorze i planowały wyprawkę. Wszystko się u nich dobrze skończyło. U nas też tak będzie,musimy w to wierzyć Kiedy masz następne usg??Jogódka witaj
Ja jestem w 9tc i też jednokosmówkowa dwuowodniowa. Jak na razie też jestem trochę tym faktem przerażona ale trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze
reklama
Cześć Dziewczyny,
Witam nowe mamy spodziewające się bliźniaków
Ja już 3 tydzień leżę w szpitalu i zostanę tu prawdopodobnie już do rozwiązania, ale nadal nie wiem kiedy to będzie. Ordynator mówi, że 35 tc to i tak już bardzo dobrze i że czekamy dalej
Witam nowe mamy spodziewające się bliźniaków
Ja już 3 tydzień leżę w szpitalu i zostanę tu prawdopodobnie już do rozwiązania, ale nadal nie wiem kiedy to będzie. Ordynator mówi, że 35 tc to i tak już bardzo dobrze i że czekamy dalej
Larwka ładnie już dotrwałaś. Wiesz ile Twoje dzieciaczki ważą?
Ja jutro kończę 38 tydzień. Szyjki już prawie nie mam, za to rozwarcie na 3 cm. Także czas mi się definitywnie kończy. Jeśli w sobotę będę nadal w trójpaku to idę do szpitala. I tam mi pomogą z wywołaniem poródu.
Ja jutro kończę 38 tydzień. Szyjki już prawie nie mam, za to rozwarcie na 3 cm. Także czas mi się definitywnie kończy. Jeśli w sobotę będę nadal w trójpaku to idę do szpitala. I tam mi pomogą z wywołaniem poródu.
Justyna_91
Zaciekawiona BB
Eh larwka współczuję tego leżenia w szpitalu, sama leżałam prawie 2 tygodnie, ale jak mi się skończył 36 tydzień to mnie puścili jeszcze do domu. Super dotrwałaś , a wiem jak cieszy każdy kolejny dzień, tydzień w trójpaku. Mi ginekolog w 35 tygodniu tłumaczył, że co by się nie wydarzyło będzie dobrze, bo maluchy były po sterydach i przekroczyły wagę 2 kg. Tak więc dobrze, że Tobie też w końcu dali te sterydy, ale myślę, że Twoje maluchy będą grzeczne i jeszcze poczekają
Eliame u Ciebie to już ładny tydzień się robi, mi chyba nie dadzą już końca 38 doczekać... Nawet jakby dali to trochę kiepsko, bo święta w szpitalu bym wtedy zaliczyła. Dziś się dowiem kiedy planują mnie kroić
Eliame u Ciebie to już ładny tydzień się robi, mi chyba nie dadzą już końca 38 doczekać... Nawet jakby dali to trochę kiepsko, bo święta w szpitalu bym wtedy zaliczyła. Dziś się dowiem kiedy planują mnie kroić
reklama
wspaniałe wieści a wiadomo ilo kosmówkowe?Ogólnie miałam już dwa. Jedno w 7tc a drugie dziś w 9tc. Dziś było widać, że są dwuowodniowe, uffff. Następne mam 29/12.
Dziewczyny czy długo brałyście duphaston?
Podziel się: