reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Justyna a dreszcze to zły znak? :hmm:
Kochana nie mam pojęcia, możliwe że nic nie znaczą , po prostu ja czegoś takiego nie miałam :( na pewno nie ma się co denerwować na zapas, ale może warto wspomnieć o tym lekarzowi jakby nie przechodziły ... wiadomo jest jeszcze internet, ale czasem można się tylko niepotrzebnie nakręcić jak się człowiek naczyta

reklama
Bulkaasia trzymam kciuki, żeby maluchy były osobno :)

A ja się jeszcze trzymam, bardzo chcę doczekać w całości co najmniej do środy i zaliczyć jeszcze tą ostatnią wizytę u lekarza...

Ciekawa jestem co słychać u Liv16

Czesc dziewczyny! To i ja się przyłącze do grupy jako przyszła mama bliźniaków. Moje są dwujajowe, 2k, 2o. Jeden z nich to chłopczyk a drugi ciągle niespodzianka ;) Jestem właśnie w 17 tygodniu i niedawno podjęliśmy decyzję z mężem o powrocie do Polski, stąd moje pytanie czy któraś z Was rodziła w Katowicach? Polecanie jakiegoś lekarza?
Bulkaasia,
ja miałam dreszcze na początku ciąży, może w 5 i 6 tygodniu, potem ustały.

Ja dziewczyny na szczęście nie miałam ani mdłości, jedynie ciągle męczy mnie senność. A ostatnio krwawienia z nosa i duszności. A jeszcze daleka droga przedde mną.
A jak Wy dziewczyny znosicie ciążę? Podziwiam, że macie jeszcze siły na opiekę nad starszymi dziećmi.
Bulkaasia,
Gratuluję pozytywnych wieści

Witam wszystkich :)
Od jakiegoś czasu szukałam takiego aktywnego forum o bliźniakach. Myślę,że mogę do was dołączyć? :-pTak samo jak i wy jestem w ciąży bliźniaczej. Dowiedziałam się o tej ciąży w 9 tc. Teraz jestem w 13tc i mam już badania prenatalne za sobą, które wyszły w porządku:) I jest to ciąża dwuowodniowa,jednokosmówkowa co już mnie martwi :confused: Powiedzcie jaki typ jest waszej ciąży?

reklama
Jogódka witaj :)
Ja jestem w 9tc i też jednokosmówkowa dwuowodniowa. Jak na razie też jestem trochę tym faktem przerażona ale trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze :)

Do góry