reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Wszyscy się rozpakowuja. Trzymajcie się dziewczyny w trzypaku jak najdłużej.
Zaczyna to mi uświadamiać, że poród coraz bliżej. Ja już mam 34+2 a w domu dopiero połowa wyprawki. CC zaplanowane na 17 listopada.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jula również trzymam kciuki za dzieciaczki.
U mnie 31+2, a od czwartku w szpitalu bo miałam twardy brzuch ale bez skurczy. Teraz rankami mam sporadyczne. Zobaczymy czy to coś poważnego czy chuchają na zimne. Sterydy dostałam od razu w piątek.

Ostatnia edycja:
Jula trzymam kciuki bardzo mocno za dzieciaczki.

Jagojasko trzymaj sie, jeszcze wytrzymajcie 3w1.

Ja od czwartku w szpitalu, bo zaczelam plamic czego przyczyna okazal sie krwiak. W poniedzialek ponowne usg.
Maluszki sobie rosna sa 2k2o z tego co czytam to chyba dobrze :)

Jakaś zła seria na forum nastała.
Po obchodzie wiem że ze mną nie jest tak źle. Jednak bardziej dmuchamy na zimne i oby tak było. Mój termin dalej pozostaje grudniowy ;)

dziewczyny dziękuje za każde słowo, dzięki temu formum i Wam było mi dużo latwiej przejsc ta ciąże...
przyznam szczerze ze czasem nie dowierzam ze mi sie to przytrafiło:ciąza bliźniacza, porod w 28 tyg, śmierc Marcelki, pobyt Michasi w szpitalu w tym inkubatorze itp... Czasem sie zastanawiam czemu akurat mi, jak to możliwe, czy gdzies zostal popełniony błąd, zrobiłam coś nie tak. Nigdy nie myslałam ze pochował własne dziecko. tak bardzo na nie czekałam. jest strasznie ciezko ale trzymam sie .

Michasia nabiera na wadze juz waży 1310 g i je coraz wiecej 35-40 ml. lekarze mówią ze na ta chwile jest dobrze , mała jest silna i walczy.

Jula trzymaj się wiem co czujesz.. ja tez strasznie martwiłam się o dziewczyny. o Michasie martwię sie codziennie chociaz jest dobrze... będę trzymać kciuki za Twoje Dzieciaczki , życze Wam aby wszystko sie ułozyło jak najlepiej .

Witam się pierwszy raz:) według usg mamy 35 tydz , dwie dziewczyny Iga i Nikola
problemy widzę mamy podobne, ja już od kilku dni w nocy w ogóle nie śpię, odsypiam trochę od 6 rano do 10.W czwartek wizyta usg chcieliśmy cc w 38 tyg ale chyba już nie dam rady, ledwo do toalety dochodzę , kiepsko z chodzeniem.Z ruchami to tak jak u was jedna kopie jak wariatka druga siedzi często cicho.

Witaj Ewciakowa :) ja wczoraj miałam taką schizę, bo jeden z moich malców siedział sobie ciuchutko jak mysz pod miotłą przez kilka godzin. Na cale szczęście nagle zaczął kopać jak wariat :)
Trzymaj jak najdłużej w 3paku dla dobra maluszków.

Ja już tak wylądowałam w szpitalu bo się wystraszyłam,że jedna dziewczyna się cały dzień nie rusza i spędziłam 5 dni w MATCE POLCE masakra , a okazało się ,że wszystko ok :D więc teraz jak Was czytam to się uspokoiłam.

reklama
Ja już tak wylądowałam w szpitalu bo się wystraszyłam,że jedna dziewczyna się cały dzień nie rusza i spędziłam 5 dni w MATCE POLCE masakra , a okazało się ,że wszystko ok :D więc teraz jak Was czytam to się uspokoiłam.
Ja rodziłam w matce polce nie było tak źle :) masz lekarza z mp?

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry