Witaj anitka012,my juz po badaniach .Maluchy pomierzone.Wychodzi na to ze wszystko jest ok.Lekarz nie miał żadnych zastrzeżeń...Jest róznica w wadze maluchów ,ale jak lekarz powiedział w granicach normy.Ilosć wód płodowych identyczna.Innych niepokojących objawów nie ma.Kolejną wizyte mam za dwa tyg.Szczerze te dwa tygodnie to cała wieczność...już się martwię tą różnicą w wadze.Co do porodu moja gin mówi że ciąza bliźniacza nie jest wskazaniem do cc,natomiast jednokosmowkowa juz tak.Powiedziała ze decycyzja bedzie należeć do mnie,ale nikt do porodu sn nie bedzie mnie zmuszał ,czy namawiał...pozdrawiam
reklama
dzięki za info pozdrawiamPamietasz moze
Pamietasz moze jaka dawke leku przyjmowalas?ja mam brac 3razy dziennie dwie tabletki :\
Super, że wszystko w porządku. Wagą na razie się nie przejmuj u mnie raz jeden ma więcej raz mają taką samą. Myślę, że co do pordu w naszej sytuacji nie ma co ryzykować. Gdybym miała dwa łożyska to na pewno bym bardzo chciała sn a tak pozostaje dobro dzieci i cc
Pomimo moich największych chęci i spotkań z doradcą laktacyjnym nie mam pokarmu tylko parę kropel leci :-( a mały tak uwielbia ssać piersi. Najgorsze ze zaczął mieć zatwierdzenia robi kupę co 2 dni i strasznie sie męczy chce zrobić kupke ale nie może nie wiem co robić może mleko zmienić? Pije teraz enfamil.
Cześć. Pozdrawiam ze szpitala. 31+3 i bóle podbrzusza. Skrócona szyjka w 1 dzień. Następnego dnia już skurcze i kroplówka z fenotoralem... Z szyjki został chyba 1 cm. Leżę w powiatowym. Jeżeli wytrzymam jeszcze miesiąc, to mogę tu rodzić-nie-Polna Poznań.. Maluchy 1700 i 1800 g... No to leżę już 4ty dzień..... Trzymajcie się.
Ja tez juz 4 dzień leżę z cukrzycę na oddziale. Mam nadzieje ze we wtorek wyjdę ..
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi dzisiaj jeden z lekarzy powiedział, że jego zdaniem nie zostanę w szpitalu do końca. To jest nadzieja!Ja tez juz 4 dzień leżę z cukrzycę na oddziale. Mam nadzieje ze we wtorek wyjdę ..
Dziewczyny, które w szpitalu, trzymajcie się!
Anitka na też nadal trochę nie mogę uwierzyć w moje blizniaki (płeć jeszcze nieznana, ale sam fakt, ze dwoje dzieci na raz Już 3 razy ich widziałam na usg, ale ruchów jeszcze nie czuję, za wcześnie, może jak poczuje, to się to stanie bardziej realne.
Ewcik jak uwielbia ssać to najważniejsze, niektóre mamy laktacje rozkrecaly nawet po miesiącu, także naprawdę się nie martw i niech ssie, ile chce zobaczysz, ze Wam się uda!
Anitka na też nadal trochę nie mogę uwierzyć w moje blizniaki (płeć jeszcze nieznana, ale sam fakt, ze dwoje dzieci na raz Już 3 razy ich widziałam na usg, ale ruchów jeszcze nie czuję, za wcześnie, może jak poczuje, to się to stanie bardziej realne.
Ewcik jak uwielbia ssać to najważniejsze, niektóre mamy laktacje rozkrecaly nawet po miesiącu, także naprawdę się nie martw i niech ssie, ile chce zobaczysz, ze Wam się uda!
reklama
Cześć dziewczyny! U mnie 16 tydzień. Właśnie wróciłam z wakacji z rodzinką, pewnie ostatnich przed porodem i śmiejemy się z mężem, że ostatnich w życiu. Raczej rodzin z czwórką dzieci jest niewiele, a jeśli tak to najmłodsze mają po 2-3lata. Czyli następne wyjazdowe wakacje gdzieś w 2018 lub 2019 roku Brzuch mi rośnie w tempie zastraszającym, także przy końcówce będzie się działo
Cieszę się, że już jutro idę na kolejną wizytę to będę miała okazję podejrzeć czy u maluchów wszystko ok.
Dziewczyny w szpitalu dużo wytrwałości dla Was. Dla maluchów naprawdę możemy (i musimy) wiele.
nietupska śliczne dzieciaczki, super że już jesteście wszyscy razem.
Ewcik jeśli chcesz walczyć o laktację to musi się udać!
Cieszę się, że już jutro idę na kolejną wizytę to będę miała okazję podejrzeć czy u maluchów wszystko ok.
Dziewczyny w szpitalu dużo wytrwałości dla Was. Dla maluchów naprawdę możemy (i musimy) wiele.
nietupska śliczne dzieciaczki, super że już jesteście wszyscy razem.
Ewcik jeśli chcesz walczyć o laktację to musi się udać!
Podziel się: