Ja też jestem 3 ciąża i blizniacza i tez mam zamiar do żłobka oddac od września 2017. Będą miały 9-10 mcy. Na początku na 3-4godz aby później po powrócie do pracy nie doznały szoku. Ja będę je odprowadzać ok 9 a maz odbieral ok 15. jakoś będziemy musieli dac radę bo nie wyobrażam sobie siebie jako kury domowej. Plany sa piękne. Ciekawe co z nich wyjdzie. pewnie lipa. Ale pomarzyć mozna@margaret870 ja daje ten zwykły chyba pronutra czy jakoś tak
@eliame to widzę ze jesteś kolejna osoba z trzecią caza bliźniacza młody miał chodzić do żłobka ale on się totalnie nie nadaje. Od stycznia pójdzie do przedszkola, a bliźniaki od lutego/marca do żłobka i wtedy sobie odpoczne[emoji14]
@papagena mi też na ostatnim usg wyliczył ze maluchy mniejsze niż na przed ostatnim usg - i co najciekawsze cały czas było ze Eli jest większa od Jerego i ze ma ok 2400, a wyszło odwrotnie - prawda Elizka miała 2360 ale jeremi miał 2560 - a wczoraj miały już 3080 i 3310 wiec waga z usg się aż tak nie martw a do 1 juz naprawdę niedługo więc na pewno dotrzymasz
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom