reklama
k8sad witam Cię :-) ja też czuję się fatalnie, mdłości mnie wykańczają :-\ ja też jestem przerażona, bo wszystko było przed opanowane,a tu nowy wózek, samochód żeby ten wózek przewozić. Tylko dom postawiliśmy ogromny i zawsze mówiłam że za duży,a teraz będzie w sam raz :-)
Hej.
Ja mam już 120 w obwodzie i mam dość... byle do poniedziałku., a potem niech sfi dzieje wola nieba...
Emma Witaj! I gratuluję.
My chcieliśmy rok po roku gora dwa lata różnicy...a że wypadły bliźnięta to warsztat po porodzie idzie na strych. Dwójką nam wystarczy...
Ja mam już 120 w obwodzie i mam dość... byle do poniedziałku., a potem niech sfi dzieje wola nieba...
Emma Witaj! I gratuluję.
My chcieliśmy rok po roku gora dwa lata różnicy...a że wypadły bliźnięta to warsztat po porodzie idzie na strych. Dwójką nam wystarczy...
W pierwszej ciąży miałam cholestaze I cukrzycę i nakaz polegiwania bo wątroba lubi leżeć cała ciążę byłam na diecie co miało taki plus ze przytyłam 1,5kg ale pp ciąży Nadrobilam niestety.... do tego córka ułożona miednicowo i cc.Kamiladon ja też już więcej ciąż nie planuję, po pierwsze mamy już córkę :-) a po drugie w ciążach czuje się fatalnie, a jak to.u Was było na poczatku??
Teraz wątroba póki co się trzyma wiec podjadam więcej. Mamy 24tc i jestem 4kg do przodu, poleguje ale ogólnie jest lepiej niż z.corka póki co. Wtedy w sumie jakieś 2,5 miesiąca leżałam w szpitalu.
Teraz coś czuje ze w lipcu chwile poleże bo za dwa tygodnie robie badania na cukrzycę i mam przeczucie ze napewno wróci. Także jem póki mogę bo zaraz dieta do końca. Termin mam na 18.10 ale pewnie wrzesień. Chciałabym 18.09 bo to moja 6 rocznica ślubu
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
u nas się do dej pory chowały albo nie było jeszcze widać. 30.06 mam wizytę. Może będzie wiadomo co za płeć.k8sad a co u Was będzie?? Wiecie już?? Jaki to rodzaj ciąży bliźniaczej?
Mam dwuowodniowa, jednokosmówkowa.
Ja ciążę przeżywam w miarę spokojnie (ODPUKAC) !! Fakt, faktem miałam tez mdłości od rana do samego wieczora i strasznie odrzucalo mnie od mięsa, jednak trwało do zaledwie 2-3 tygodnie i wszystko sie ładnie uspokoilo.
A jak dziewczyny czujecie sie wieczorami???
Bo ja po takim calym dniu, jeszcze jak zdarzy mi sie pojesc trochę więcej to czuje sie nie najlepiej. Brzuch robi sie o połowę większy niz jest do południa, boli i czasem nawet chodzę zgieta bo sie wyprostować nie mogę
A jak dziewczyny czujecie sie wieczorami???
Bo ja po takim calym dniu, jeszcze jak zdarzy mi sie pojesc trochę więcej to czuje sie nie najlepiej. Brzuch robi sie o połowę większy niz jest do południa, boli i czasem nawet chodzę zgieta bo sie wyprostować nie mogę
margaret870
Fanka BB :)
Witam nowe osoby na forum, widze że bliźniaki sie rozkręciły :-)
Nadrabialam czytanie zaległosci na forum i śmiać mi sie chciało jak pisałyście o kolejnych ciążach bo bylam wczoraj u gin na wizycie kontrolnej i stwierdził po badaniach że połóg można uznać za zakończony bo wszystko ładnie doszło do siebie. Śmiał sie że nie chce mnie widzieć z ciążą wcześniej niz za minimum 18mc powiedziałam mu że mam tyle roboty przy tej dwójce że głupoty mi nie w glowie hehe... Ale tak szczerze powiedziawszy nie wykluczam ze za pare lat może pomyślimy o siostrzyczce dla chlopców ;-)
Nadrabialam czytanie zaległosci na forum i śmiać mi sie chciało jak pisałyście o kolejnych ciążach bo bylam wczoraj u gin na wizycie kontrolnej i stwierdził po badaniach że połóg można uznać za zakończony bo wszystko ładnie doszło do siebie. Śmiał sie że nie chce mnie widzieć z ciążą wcześniej niz za minimum 18mc powiedziałam mu że mam tyle roboty przy tej dwójce że głupoty mi nie w glowie hehe... Ale tak szczerze powiedziawszy nie wykluczam ze za pare lat może pomyślimy o siostrzyczce dla chlopców ;-)
reklama
Cukiereczek_wwy
Fanka BB :)
Dziewczyny ja jestem w 30 tygodniu ciąży i jeszcze do mnie nie dotarło w 100 procentach, ze tam w brzuchu siedzą dwie dziewczynki a mam juz chłopca 6 lat i córkę 4 lata. Chyba dopiero jak sie urodzą to dojdzie do mnie ze sa dwie hehe
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: