reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Dokładnie Justa ma rację, ciężko ci pewnie będzie rozstać się na jakiś czas z synkiem ale pomyśl o maluszkach. One też są teraz bardzo ważne.

reklama
Justa super ze jeszcze razem jesteście i ze wszystko w pozadku! :)

Kachna leż i trzymaj mocno zaciśnięte uda. Im dłużej Ci się uda tym lepiej ;) trzymam kciuki by ta Twoja krótka szyjka nie puszczała jeszcze przez kilka tygodni.

Koki trudno coś doradzić - każda jest w innej sytuacji. Tylko pytanie - jak często będą Ci robi usg w szpitalu? Znajoma z taką samą ciąża jak Twoja do szpitala poszła w ok 32 tyg (na szczęście nie było tts ) bo też miała 3 letnia córkę w domu i nie miała jej z kim zostawić - ale wizyty u lekarza miała co tydzień i w razie jakiś wątpliwości. Ona mówi ze pogodziła się wcześnie z tym ze co ma być to i tak będzie nie zależnie gdzie w danym momencie będzie się znajdować. Mówi ze dwa razy jej się zdążyło ze jechała wcześniej na usg niż w wyznaczonym terminie. A w 32 tyg do szpitala trafiła bo jej się zaczął mocno brzuch stawiać i nie wiedziała co się dzieje. A na rozwój plucek dostała tez bardzo wcześnie bo chyba coś koło 25-26 tyg. Niestety prawda taka ze sama musisz wiedzieć co dla Ciebie/Was będzie najlepsze

Dzieki dziewczyny za odp.nastawilam sie na pobyt w szpitalu a reszte trzeba jakos ogarnac.ja juz mam usg co tydzien(od 14 tyg.trwania ciazy)a w szpitalu lekarz mowi ze bedzie to 3 razy usg dziennie i 2-3 razy ktg.CC stwierdzil ze ok 32 tyg.ja mam nadzieje ze do 34 dotrwamy.w piatek wizyta.

Kachna będzie dobrze!!!

Ja dziś mam badania - mam lekkiego stresa -mam nadzieje ze szyjka nadal długa i zamknięta

Wyjątkowo dziś juz po badaniach ;)
Szyjka 4.5cm i zamknięta wiec ufff :) :D maluch ma 790g a baba 750 g wiec rosną rosną :) syn ułożony dziś glowkowo a córa posladkowo - to dlatego ostatnio tak kiepsko ja czuję ;)

reklama
Do góry