reklama
Stokrotka34
Fanka BB :)
Dziewczyny a kiedy lekarze podaja sterydy?
Stokrotka dopisałam Cię
Bardzo dziękuję za info na priv
Tu link do zaaktualizowanej tabelki ------> https://www.babyboom.pl/forum/mamus...-dubeltowych-ciezarowek-d-71395/#post10809654
Nojo za Ciebie zaciskam kciuki bo dobrze byś chociaż jeszcze ze 4tyg wytrzymała Będzie dobrze, nie ma innej opcji.Obiecuję modlitwę!
Nowe mamusie jeżeli jakieś dołączyły i chcą być dopisane do tabelki bardzo proszę o przesłanie przewidywanego terminu porodu i ewentualnej płci dzieciaczków na priv.
Pozdrawiam Hania.
Bardzo dziękuję za info na priv
Tu link do zaaktualizowanej tabelki ------> https://www.babyboom.pl/forum/mamus...-dubeltowych-ciezarowek-d-71395/#post10809654
Nojo za Ciebie zaciskam kciuki bo dobrze byś chociaż jeszcze ze 4tyg wytrzymała Będzie dobrze, nie ma innej opcji.Obiecuję modlitwę!
Nowe mamusie jeżeli jakieś dołączyły i chcą być dopisane do tabelki bardzo proszę o przesłanie przewidywanego terminu porodu i ewentualnej płci dzieciaczków na priv.
Pozdrawiam Hania.
Stokrotka34
Nojo to ja trzymam mocno kciuki aby to rozwarcie Ci przeszło!!!! Dołączę sie z modlitwą do a_nki to już na pewno będzie super :-)
A_nka bardzo dziękuję :-) teraz grzecznie poczekam jeszcze na płeć - jutro USG
A_nka bardzo dziękuję :-) teraz grzecznie poczekam jeszcze na płeć - jutro USG
Hej dziewczyny Ineska gratulacje )) Jutro mamy usg, a wczoraj udało mi się za pomocą stetoskopu wysłuchać serduszka moich dziewczynek Jaki to jest piękny dźwięk, nie mogę się ich doczekać nojo Kochana trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze było
aga3004
Nojo trzymam kciuki aby było wszystko ok
Trochę mnie to przeraża że tak szybko to idzie
Trochę mnie to przeraża że tak szybko to idzie
reklama
Dzieki dziewczyny. Jestem dobrej mysli.Skierowali mnie profilaktycznie. Na ip odkryli rozwarcie ale ze skurczy nie ma to mówią ze na lekach wytrwam jeszcze 5-6 tyg. Ale ponoć rozwarcie się raczej nie zmniejszy. Ciekawe czy tyle będę leżeć.
Podziel się: