reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Co tu tak cicho? Jestem już w szpitalu dostałam zastrzyk. Ale okazało się ze mam 3cm rozwarcia i leze na przedporodowym. Sama w sali z własną łazienka jestem. No ale wcale się nie czuje jakbym miała rodzic. Boję się.

Stokrotka dopisałam Cię :)
Bardzo dziękuję za info na priv

Tu link do zaaktualizowanej tabelki ------> https://www.babyboom.pl/forum/mamus...-dubeltowych-ciezarowek-d-71395/#post10809654

Nojo za Ciebie zaciskam kciuki bo dobrze byś chociaż jeszcze ze 4tyg wytrzymała :tak: Będzie dobrze, nie ma innej opcji.Obiecuję modlitwę!

Nowe mamusie jeżeli jakieś dołączyły i chcą być dopisane do tabelki bardzo proszę o przesłanie przewidywanego terminu porodu i ewentualnej płci dzieciaczków na priv.

Pozdrawiam Hania.

Nojo to ja trzymam mocno kciuki aby to rozwarcie Ci przeszło!!!! Dołączę sie z modlitwą do a_nki to już na pewno będzie super :-)

A_nka bardzo dziękuję :-) teraz grzecznie poczekam jeszcze na płeć - jutro USG

Hej dziewczyny :) Ineska gratulacje :))) Jutro mamy usg, a wczoraj udało mi się za pomocą stetoskopu wysłuchać serduszka moich dziewczynek :) Jaki to jest piękny dźwięk, nie mogę się ich doczekać :) nojo Kochana trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze było :)

reklama
Dzieki dziewczyny. Jestem dobrej mysli.Skierowali mnie profilaktycznie. Na ip odkryli rozwarcie ale ze skurczy nie ma to mówią ze na lekach wytrwam jeszcze 5-6 tyg. Ale ponoć rozwarcie się raczej nie zmniejszy. Ciekawe czy tyle będę leżeć.

Do góry