reklama
Aneczka8765
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny od wczoraj znowu mam akcje ze skurczami sa nie regularne i wieczorem przeszło ale dziś od rana znów :/ za chwile jadę do szpitala mam nadzieję ze to tylko fałszywy alarm!!! Buziaki
Ineska1984
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny! Taka pogoda, że można leżeć w łóżku cały dzień
Widzę, że każda się czymś martwi i ma jakiś problem... Mnie od kilku dni strasznie bolą pachwiny, krocze, szczególnie przy chodzeniu i przekręcaniu się w nocy na bok, a to sprawia, że nie mogę spać;/ Czy któraś też tak ma?
Edytka, jak tu zajrzysz, to daj znać, czy karmisz obie córeczki piersią i w ogóle jak sobie radzisz
A Dagos dalej się nie odzywa...
Widzę, że każda się czymś martwi i ma jakiś problem... Mnie od kilku dni strasznie bolą pachwiny, krocze, szczególnie przy chodzeniu i przekręcaniu się w nocy na bok, a to sprawia, że nie mogę spać;/ Czy któraś też tak ma?
Edytka, jak tu zajrzysz, to daj znać, czy karmisz obie córeczki piersią i w ogóle jak sobie radzisz
A Dagos dalej się nie odzywa...
Ineska1984
Fanka BB :)
Ojej a_nka a co się stało?
reklama
Aneczka8765
Zaciekawiona BB
A_nka nie martw sie wszystko bedzie dobrze ja też miałam podane 2 zastrzyki ze sterydami w 30 tyg jak miałam te skurcze to wszystko dla dobra dzieciaczków glowa do góry a będzie dobrze :*
Podziel się: