reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Ja to tez ciągle się denerwuje a to brzuch twardy a to pobolewa albo się stawia ale myślę ze jeśli nie trwa to długo i mija jak się np. poloze to nie panikuje...

reklama
Aj wszystkie chyba tak mamy, od samego początku sie martwimy o te kruszynki..Wzielam no-spe i sie polozylam i juz lepiej. Juz sobie nie wyobrazam stac w pracy do 17..:/ dobrze ze mam mozliwosc odpoczywac :-)

Hej dziewczyny od wczoraj znowu mam akcje ze skurczami sa nie regularne i wieczorem przeszło ale dziś od rana znów :/ za chwile jadę do szpitala mam nadzieję ze to tylko fałszywy alarm!!! Buziaki

Aneczka nie martw się nawet jeśli cos to w szpitalu potrafią powstrzymać skurcze... Życzę żebyś jeszcze wytrzymała troszke

Cześć Dziewczyny! Taka pogoda, że można leżeć w łóżku cały dzień:)
Widzę, że każda się czymś martwi i ma jakiś problem... Mnie od kilku dni strasznie bolą pachwiny, krocze, szczególnie przy chodzeniu i przekręcaniu się w nocy na bok, a to sprawia, że nie mogę spać;/ Czy któraś też tak ma?

Edytka, jak tu zajrzysz, to daj znać, czy karmisz obie córeczki piersią i w ogóle jak sobie radzisz:)
A Dagos dalej się nie odzywa...;)

reklama
A_nka nie martw sie wszystko bedzie dobrze ja też miałam podane 2 zastrzyki ze sterydami w 30 tyg jak miałam te skurcze to wszystko dla dobra dzieciaczków glowa do góry a będzie dobrze :*

Do góry