reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Ja sie modle żeby moje maluszki chociaż 2 kg miały :/ na usg w 31tyg ważyły bardzo mało 1460g ( drugiego sie nie udało zmiezyc) moja starsza córeczke urodziłam w 37 tyg i ważyła 2480 wiec lekarze twierdzą ze te będą maleńkie :(

reklama
Perełka a w którym Ty tygodniu jestes?
Na stronach szpitali sa diety cukrzycowe i przykładowe jadłospisy, wiec moze to Ci pomoże:)
Ja na szczescie odpukać nie mam jeszcze rozstępów, położna na szkole rodzenia poleciła nam taki olejek Sklep | Alteya Organics organiczny olejek przeciw rozstępom | Perla Negra
Wydaje sie bardzo dobry, ale będę go mogła polecić na koniec ciazy:)

Witam! Gratuluje wszystkim świeżo upieczonym mumusiom i życzę samych radosnych chwil :)
Mnie juz stuknal 30 tc. Ale czuje się jak bomba zegarowa. Zaczęły puchnąć mi nogi w kostkach i cała jakaś obolała się czuję. W nocy prawie nie sypiam bo kazda zmiana pozycji jest dla mnie nie lada wyczynem. Boli mnie podbrzusze i kosci w tyłeczku nawet. Ale trzeba to jakoś przeboleć. Moje dziewczynki są odwrócone głowami do dołu i mam nadzieje że nie zmienią pozycji :) Pozdrawiam Was bardzo gorąco i wybaczcie że rzadko piszę ale za to na bieżąco czytam wasze posty. Buziaki mamuśki :*

Gosia82- gratuluję,niech dzieci zdrowo rosną, Ty również szybko nabieraj sił.
Edytka- to zrozumiałe, że korzystasz z każdej chwili odpoczynku.
Darunia- szpital to nic przyjemnego, ale pomyśl, że to już końcówka, dzieci mają piękna wagę, zdrowo się rozwijają więci Ty dasz radę, dla ich dobra.
Perelka- trzymaj się dzielnie.
Ja od poniedziałku walczę z uczuleniem na stopach i dloniach, dermatolog i lekarz rodzinny po obejrzeniu wykluczyli cholestaze bez żadnych badań, mam nadzieję, że nie pimylili się co do diagnozy. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny.

Santini, wiem ze dam rade. Ciesze sie,ze dzieciaki maja taka wage, bo czasami gdyby przyszlo lekarzom do glowy zeby mnie rozpakowywac to nie bede juz takie malenkie.

Dziekuje Wam wszystkim za slowa otuchy :-*

No i jak widac po godzinie dodania postu, spac nie moge, tylko juz nie wiem od czego, chyba za duzo mi sie skumulowalo.

Dzień dobry dziewczyny :)

Jak u Was samopoczucie??

Darunia wsio będzie dobrze, a maluchy donosisz pięknie :)

U nas w nocy brzuch się stawiał, narazie do swojej gin nie mogę się dodzwonić. Ale teraz jest już dużo lepiej :)

Ostatnia edycja:
reklama
Gosia.82 serdeczne gratulacje! Wszystko bedzie napewno dobrze :)
Darunia dzieci mają już piekną wagę faktycznie-zobaczysz bedzie oki.
Ja dziś mam dziwny brzuch...po nocy mnie sciska i na środku mam jakby pileczke mala a po bokach juz miękko, do tej pory mialam caly taki napięty jakis..nie wiem czy tam jakos teraz takie zmiany z dnia na dzien zachodza..Wczoraj rano tez jakbym miala mala pileczke a w ciagu dnia juz normalnie...

Do góry